TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Nix 24.09.2014 21:46

Odp: Forumowa Mafia IV

Może mafia chciała uchronić Bjork przed banem? xD Obstawiam kogoś z adminów, tylko nie wiem, kto jest.
edit: okej, już wiem xD

Lubie 24.09.2014 21:47

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1833527)
Serio? Serio? na prawdę? Serio? Latam wszędzie z nożem i zwracam na siebie uwagę. Tyle, że Alcio mówił otwarcie o tym, że jest mafioso, choć nim nie był. Ja mam wasze gadanie w dupie, ale nie chce zginąć i nie chce, żeby kolejna edycja była przegrana :/

pare postow wyzej plakales ze mamy cie zabic i soe przekpnamy, czy byles w mafii. to sie nazywa hipokryzja. :)

Rainbow 24.09.2014 21:47

nienienie, to nie było oskarżenie. to była tylko luźna propozycja, ze mozesz być w mafii, krewetko :P jeszcze nie rzuciłam oskarżeń takich "na serio", w których pewna byłabym na 100%, że ktoś jest mafiozą. na razie czekam do kolejnego zabójstwa ;)

Pink Panther 24.09.2014 21:47

W sumie bardziej podejrzewam Rainbow niż SPC, bo on za bardzo się rzuca :|

To jak? Jutro na Apo?

La Tortura 24.09.2014 21:48

ide spac, dobranoc wszystkim :*
oby mnie nikt nie zabił ok

Shiver 24.09.2014 21:48

@SPC - ja Cię bronię i mówię, że nie jesteś w mafii i taką dostaję za to wdzięczność No co za kraj :c

Nix 24.09.2014 21:48

(Ja tak tylko zapytam, od czego jest Apo? xd)

Lubie 24.09.2014 21:49

Cytat:

Napisał Rainbow Dash (Post 1833530)
nienienie, to nie było oskarżenie. to była tylko luźna propozycja, ze mozesz być w mafii, krewetko :P jeszcze nie rzuciłam oskarżeń takich "na serio", w których pewna byłabym na 100%, że ktoś jest mafiozą. na razie czekam do kolejnego zabójstwa ;)

teraz sie wykrecasz i niby ze trzymasz ze mna, zeby ludzie pomysleli, ze nie jestes w mafii, bo mafia razem sie nie trzyma. sprytne :)

Słodki Pan Ciastek 24.09.2014 21:50

Serio? To było w takim kontekście, że kiedy zginę zobaczycie kto ma racje. W drugiej edycji była dokładnie taka sama sytuacja i również byłem porównywany do Altaira. Skończyło się jak się skończyło. Nie byłem mafiozo. Więc krewetko lepiej idź na GG obmówić taktykę z Juliet, Orką i Chwalisławą :* Jak oczywiście nie zginąć bo z tego co wiem to Mafią to wy nie jesteście...

Rainbow 24.09.2014 21:53

Cytat:

Napisał krewetka (Post 1833535)
teraz sie wykrecasz i niby ze trzymasz ze mna, zeby ludzie pomysleli, ze nie jestes w mafii, bo mafia razem sie nie trzyma. sprytne :)

hahah no wiesz, jak chcesz to mogę sie do ciebie przykleić i ci cały czas przytakiwać, nie ma problemu :D

znowuż oskarżenia padają przez to na mnie chociaż nawet nie staram sie zrzucać z siebie winy i nie zaproponowałam kto moze byc w mafii echh :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:19.