![]() |
Odp: Forumowa Mafia V
masakra, mówiłam xD
|
tak myslalem.... ;P
|
Lepki mieszkańcem @.# Cóż, na przyszłość może będzie wiedział, żeby zachowywać się trochę... spokojniej.
Zaczynam się zastanawiać nad moją teorią z Malfurionem, chyba tylko mnie się on wydaje dziwny. Przemyślę to jeszcze, teraz lepiej przyjrzeć się alpherainnowi. Może jest w mafii i podczas wczorajszej dyskusji z LP23 chciał w prosty sposób zrzucić na niego winę? |
Nie powiem, że się nie spodziewałam, ale jednak miałam nadzieję, że to on...
|
Ej wiecie, ze po dzisiejszej drugiej smierci, zostanie nas tylko osemka. Musimy sie zmobilizowac, bo inaczej mafia nas wykosi
|
Nie powiem, że niewinność Lepkiego jest dla mnie zaskoczeniem, bo tak nie jest. Zachowywał się za dziwnie. Jakby był mafiozem, to by nie robił takiego cyrku.
Wirtualny znicz dla Lepkiego [^] |
mnie dziwi bardziej, ze Hebe wyłamałaś się ze wszystkich i nagle tak z dupy zagłosowałaś na mnie... jaki był tego powód? :P
|
Zagłosowałam na ciebie, ponieważ:
a) od pewnego czasu zastanawia mnie twoje zachowanie (wspominałam kilka postów temu), b) jakoś nie wyobrażam sobie cheeby jako mafioza, Lepkiego tym bardziej (z resztą okazał się niewinny!), co do alphera nie jestem pewna, c) mam nieco inne przekonania na temat taktyki mafii od innych mieszkańców, d) lubię się wyłamywać!, e) kula nie może się mylić. :D |
ja mam takie samo zachowanie od kilku edycji mafii już :D
|
Pragnę zauważyć, że pierwszy raz zgłosiłam się do FM i nie mam pojęcia jakie był o twoje zachowanie w poprzednich edycjach ;) W każdym razie nadal do końca ci nie ufam :huh:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:54. |