|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Tez tego jeszcze nie widzialam. Wrescie zobaczylam te roznorodnosc ras psow, wszystkie mi sie podobaja,az ciezko bedzie wybrac tylko dwa. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. http://www.simowie.info/News:Pelna_l..._cech_26.08.11 Pełna lista cech zwierzaków. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Całkiem dużo tych cech. Będzie z czego wybierać :) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Juz nawet wiem,ktore cechy wybiore dla moich zwierzaczkow :) :D | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. A ja już wiem która cecha jest najfajniejsza! "Nieniszczący". | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. najlepsza jest 'głupi'. upodobnię zwierzaki do moich własnych i będą miały tę właśnie cechę :D | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Ooo, dużo tych cech. :O | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Wow naprawdę sporo O.o | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Wiecie co, grajac dzisiaj simsy wydarzylo mi sie cos co mnie zaskoczylo,ponewaz moja simka urodzila trojaczki. Odkąd wyszla trojka myslalam,ze to jest niemozliwe, a jednak. Co do zwierzaczkow chcialabym juz miec tego ulubionego pupila,ale dobrze,ze dodatek wychodzi w pazdzierniku,jakby mialo byc jeszcze dalej to bym nie wytrzymala. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06. |