TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Łezka 18.03.2010 18:45

Odp: Pytania i odpowiedzi

Nie mam pojęcia dlaczego taka sytuacja miała miejsce, ale jest rozwiązanie... napisz do administratorów strony, że coś nie tak z Twoim kontem, bo zniknęły z niego SimPoints.

Hondirenda 20.03.2010 08:53

Mam tę samą sytuację. Zarejestrowałam sima edycję kolekcjonerską*i wp, a sim points nie ma... Raz mi Riverview chodziło, potem zniknęło, przeinstalowywałam już chyba 5 raz a nadal mi nie chodzi....

Łezka 20.03.2010 22:35

Uważam, że na pl.thesims3.com jest jakiś problem dotyczący tych SimPoints, bo ja gdy rejestrowałem grę otrzymałem swoje punkty i nadal je mam. Co do Hondirendy... jednemu nie chodzi Riverview drugiemu chodzi... Ta gra ma wiele błędów jednakże i tak ją uwielbiam. Choć mnie też błędy nie ominęły - u mnie niemowlęta i małe dzieci nie mają kontaktu z żadnymi simami - znają ich, ale pasek kontaktu się nie wypełnia. Od dziecka w wieku kiedy idzie do szkoły problem się naprawia.

Charionette 21.03.2010 14:05

Gdzie można w Riverview znaleźć płonący owoc?

Łezka 21.03.2010 19:01

Czarionetko... specjalnie dla Ciebie przeszukałem wszystkie parcele w Riverview i nie znalazłem tego krzewu... :( W Sunset Valley to ten krzew miał Gobias Koffi, rodzina Bunch, albo Lada i taki domek niedaleko Zagajnika Jarzębinowego..

Chloé 22.03.2010 09:44

Jak ożywić ducha by był znów realnym simem? Dotad udało się tylko przywrócenie do postaci ducha sterowalnego. Dzieci też można przywrócić do życia? Nigdzie nie widze ich nagrobków...

Łezka 22.03.2010 09:48

Z tego co mi wiadomo Bindi duchy "ożywione", czyli te którymi możesz sterować można przywrócić do życia. Jednakże "ożywiony" duch musi zjeść ambrozję, aby stać się znów Simem. Ja mogłem dostarczyć nagrobek dziecka do ośrodka naukowego... skoro dorosły sim może to i dziecko począwszy od wieku dziecka "szkolnego" może zjeść ambrozję przygotowaną przez starszego wiekiem Sima. :) Mam nadzieję, że napisałem w miarę jasno. =D

Chloé 22.03.2010 09:51

Bardzo jasno :) dzięki.

Łezka 22.03.2010 09:52

Proszę bardzo Bindi... Sam raz tylko "ożywiłem" ducha, ale nie zamieniałem go w Sima. Ale ten sposób pochodzi z naszego forum i słyszałem, że ktoś go sam dokonał. :)

Charionette 22.03.2010 16:10

Dziurawcu bardzo ci dziękuję za fatygę :)
Cóż nie przygotuję tortu Anielskiego :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:01.