![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Dostał ktoś ostatnio Demo? U mnie nic, tak więc raczej na pewno dostanę Demo razem ze wszystkimi pozostałymi graczami. EA i te ich "mądre" pomysły... Za wiele im to nie da, bo chociaż bardzo chcę się pobawić w tworzenie Sima, to w granie nim już niekoniecznie ;)
I jeszcze odnośnie całej kolekcji TS2, to wolę jednak instalować z płyt. Origin musiałby ściągnąć 12 GB z neta, ściągałby cały dzień. Niby jest to jednorazowa akcja, bo nie kazałabym mu kasować instalek, ale ja mam porobione obrazy płyt, które leżą na zewnętrznym dysku i instalacja przebiega mi sprawnie i w miarę szybko. Tak więc chyba nie skorzystam. Ktoś pisał o kluczach rejestru pozwalających na nie instalowanie gry za każdym razem jak instaluje system, jak to zrobić? Bo bym chciała tak mieć do wszystkich gier, instalacja ich jest żmudna i czasochłonna. Cała kolekcja TS2 i TS3, kolekcja Tomb Raiderów i jeszcze parę innych gier... |
Ostatnio ktoś gdzieś pisał, że akcja z losowaniem demo ma się skończyć i potem zostaje tylko czekać do tego dwunastego.
|
Anie - problem w tym, że origin nie zostawia w tym przypadku instalki - nawet jeśli masz zaznaczone, żeby ich nie kasować.
Sama się na to nadziałam :| Cytat:
Ale spokojnie, 12 już niedługo ;] Premiera za miesiąc. Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio coś ucichło jeśli chodzi o newsy? |
Liv, to cisza przed burzą (końcem embargo) :)
|
Byle to były jakieś pomyślne niusy ! :P
Nudno tak w tym dziale się zrobiło... Mogliby znowu dać niusa, dobrego czy złego, żeby było o czym pisać :P |
Jutro koniec embargo z Creator's Camp. Miejmy nadzieję, że będziemy mieli wysyp newsów..
O 16 naszego czasu kończy się embargo. Bądźcie w gotowości :lol2: |
Konie embarga, dawać niusy!
|
Już wiele nowinek się pojawiło, a tutaj cisza :) Dawajcie ludzie! Zobaczcie sobie chociażby to: https://www.youtube.com/watch?v=yfDW...ature=youtu.be
|
Czy ja wiem, czy to takie nowości. Park już widzieliśmy.
A ekran wyboru parceli wygląda strasznie... http://oi61.************/2qi3255.jpg |
Na szybko obejrzałam nowe zdjęcia z gry, na filmik nie mam czasu, bo zaraz muszę wychodzić z domu :(
Zdjęcia są świetne, dobrze, że już tylko miesiąc do premiery :D Szalenie podoba mi się grafika w tej grze, ilość obiektów i wygląd simów. Patrząc na zdjęcia wydaje się, że simy będą miały mnóstwo zajęć do wyboru. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:55. |