![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Mi się wydaje, że to dla gryzoni te małe gniazdka są dla nich jak ulał :) I nie cytujcie z obrazkami bo się przestaną wyświetlać i dzięki za odpowiedź co to za rasa konia suomi :)
Piękny ten angloarab zakochałem się w nim :P |
Araby są ładniejsze... Moja ulubiona rasa. A zabawka jest raczej dla ptaków. Te "gniazdka" to miseczki na wodę i ziarno. Ptaki bawią się dzwoneczkami.
|
To jest raczej jakieś siedzonko wielofunkcyjne dla ptaków :)
|
No niezłe y ta zabawka dla ptaków mam nadzieję, że będzie taka opcja aby ptak któr wyleci z klatki mógł usiąść na stole, blacie czy ragale na książki
i papuga miała by cały czas otwartą klatkę i wychodziła by z niej kiedy chce :) Zrobię pomieszczenie dla tych małych zwierząt, aby zobaczyć jakie interakce oferują :P |
A ptaki tak w ogóle będą latać? Czy może będą na zasadzie gołębi (one były tylko ozdobą) z Po Zmroku i będzie się je łapało jak będą dreptać w kółko? Bo nigdzie nie widziałem info o tym i tak sobie teraz pomyślałem, że jak mają dreptać tylko to kicha!
|
Mam dziwne przeczucie, że ptaki będą do kolekcjonowania - drepta po ziemi, łapiesz go i wkładasz do plecaka, a w domu wykładasz do klatki. I opcje byłyby wtedy tylko "nakarm" i "oglądaj", jak na rybkach w akwarium.
Dziwne, że twórcy zrobili dla ptaków aż dwa obiekty - klatkę i gałąź :P |
Ten "dziwny przedmiot" to dla mnie biurko, na którym będzie mógł siadać ptak. Albo biurko i zabawka dla kota, bo to na gałęzi wygląda jak kłębek do zabawy.
|
Dla mnie to dziwne. Kto łapie dzikie ptaki i wkłada je do klatki w domu?
W sumie rybę też można włożyć do akwarium, chociażby rekin w kuli :) |
Za niskie na biurko. To raczej cos dla ptakow, bo na samym srodku sa gazety na ich kupki.
|
Dla mnie to i tak biurko :P Może i za niskie, ale kształty bardzo podobne.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:47. |