|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 Mi to wygląda na coś dla ptaków, moja ciocia nawet kiedyś miała dla swoich papug coś podobnego tylko, że to na dole było mniejsze. Wisi dzwoneczek, są dwie miseczki i pojemnik z gazetami, na dole jest karma. To na pewno dla papug. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. to pewnie Papużki będą się tam załatwiać :) Fajna ta gałąź nie pokazywali jej wcześniej :P | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Dla papug i kropka no przecież to logiczne, skoro gałąź jest i dwie miseczki, widział ktoś gałąź dla gada bez szyb i z miseczkami? No bo przecież to nie dla jeża... | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Posiadacze ptaków często robią takie drzewka dla ptaków, żeby ptaki miały gdzie lądować gdy są wypuszczane z klatki. Ja też kiedyś miałam w pokoju takie niby drzewko, ale zrezygnowałam z tego, bo za dużo zajmowało miejsca. W Simsach raczej na pewno kupię to ptakom. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. To jest dla ptaków. Widać na pierwszy rzut oka :).  Chyba pierwszym zwierzakiem jakiego kupię będzie papuga ;). | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Mnie ciekawi kilka rzeczy : Czy będzie taki "mechaniczny byk" bo mówili że ma być ? Jakie będą aspiracje życiowe simów związane ze zwierzętami ? Jakie będą kontakty pomiędzy zwierzakiem a zwierzakiem ? i jeszcze kilka rzeczy ale muszę sobie przypomnieć | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. To nie jest biurko tylko zabawka dla ptaków. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Mnie zastanawia, czy Śmierć faktycznie będzie już przyjeżdżać na koniu białym [w trailerze było cóś takiego]...  Oraz czy koń będzie się zwał Pimpuś :) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Wampirka, a co do tego konia i kosiarza to ja myślę, że on zabierał martwego konia w zaświaty :D | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Ale była o tym mowa, że śmierć od wyjścia zwierzaków będzie jeździć na koniu, czytałem gdzieś, ale nie pamiętam gdzie | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:23. |