TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Kamis 06.04.2010 15:52

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał koteccek (Post 1231495)
Hej, mam taki problem: stworzyłam rodzinę składającą się tylko z jednego faceta, zarobiłam trochę kaski, itd. Później stworzyłam kobietę (czyli zaczęłam nową grę). Myślałam, że tak jak w the sims 2 moje simy będą mogły się spotkać, a tu klapa :/ czy można jakoś połączyć tych dwoje czy to już raczej niemożliwe? Obaj moi simowie są już na szczytach kariery, więc zależało by mi na połączeniu ich :/

Wydaje mi się, ze to mało prawdopodobne, ale może znacie jakiś kod lub hack, który to naprawi? :/

A jak robiłaś tą kobitkę to wzięłaś "Zmień aktywną rodzinę"?

Hondirenda 06.04.2010 15:55

Czy emerytka może zajść w ciążę?

koteccek 06.04.2010 17:47

Problem w tym, że jeśli idę pod jej dom to jest napisane po prostu, że nikt w nim nie mieszka :/ tak jakby ona nie istniała w ogóle w otoczeniu tego sima i na odwrót. Nie dałam "zmień aktywną rodzinę" bo nie wiem w ogóle gdzie to się zmienia...

Kamis 06.04.2010 17:48

Hah, czyli wzięłaś nową grę :<. Chyba nic się nie da zrobić. Jest ta simka w bibliotece, ale nie będzie na szczycie kariery itd. Nie wiem jak Ci pomóc :<.

Searle 06.04.2010 17:54

Cytat:

Napisał koteccek (Post 1231657)
Problem w tym, że jeśli idę pod jej dom to jest napisane po prostu, że nikt w nim nie mieszka :/ tak jakby ona nie istniała w ogóle w otoczeniu tego sima i na odwrót. Nie dałam "zmień aktywną rodzinę" bo nie wiem w ogóle gdzie to się zmienia...

Cytat:

Napisał Kamis
Hah, czyli wzięłaś nową grę :<. Chyba nic się nie da zrobić. Jest ta simka w bibliotece, ale nie będzie na szczycie kariery itd. Nie wiem jak Ci pomóc

Też mi się tak zdaje, że są oni w osobnych miastach, skoro jej dom jest pusty.

Cytat:

Napisał Hondirenda

Nie może

Kamis 06.04.2010 18:09

Cytat:

Napisał Hondirenda (Post 1231584)

Nie może [?], ale Bara - bara może :D [?].

Hondirenda 06.04.2010 18:22

koteccek:
spróbuj jakoś wyprowadzić tę simkę za pomocą opcji "zapisz rodzinę" w edycji miasta. Gdy zapiszesz włącz swoją drugą grę i wprowadź simkę z paska na dole. Może umiejętności uda się zachować.

Ja natomiast mam jeszcze jedno pytanie:
Da się jakoś*odzyskać sima, który jakiś czas temu zniknął z otoczenia? Wiem, że mogłabym go wprowadzić za pomocą kopii w bibliotecę, która powstała, gdy gościa tworzyłam, ale wtedy jego żona i 6 córek nie będą go nawet rozpoznawały... :( Czy jest jakiś sposób, gdyż zniknął on z miasta i nawet, gdy robię "chcę znać wszystkich" to nie ma go w kontaktach... :(

Kamis 06.04.2010 18:29

Jak to 'zniknął"? O.o

Hondirenda 06.04.2010 19:34

Grałam sobie drugą rodzinką, a potem już go nie było. Był 8 członkiem rodziny... Chyba wyprowadził się z miasta, bo nigdzie go nie ma. :(

nmin 06.04.2010 19:55

Może nie żyje? Dobrze szukałaś? Urna jest malutka, jeśli umarł w domu, mogłaś ją przeoczyć. Możesz też sprawdzić w mauzoleum.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:52.