TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Mroczny Pan Skromności 07.04.2010 15:02

Odp: Pytania i odpowiedzi

Soski nie kumam, chodzi o to ze trzeba mieć dobry nastrój w pracy?
Jak o to, to trzeba na cały czas trwania pracy (ważna jest zabawa, chyba że masz cechę pracoholik)

Kamis 07.04.2010 15:06

Cytat:

Napisał chrumek (Post 1231895)
Ale to jest sposób w TS2

Aha sorry - mój błąd. Ale poszukaj dokładnie poradniki, coś kiedyś widziałam, że jak się zje 3 arbuzy [?] to chłopiec [?], a jak 3 jabłka [?] to dziewczynka. Coś w tym stylu :D.

Ex0ri0n - Jeżeli chodzi Ci o to, czy podczas pracy, np "Zabawa" spada - to tak, a nawet szybciej chyba, że tak jak mówił chrumek - ma cechę pracoholik.

Chloé 07.04.2010 15:14

Jedzenie arbuzów - urodzi się dziewczynka, a jabłek to będzie chłopiec. Bliźniaczki lub trojaczki są przy słuchaniu muzyki dla dzieci i oglądaniu kanału dzieciecego.

Do pracy najlepiej iść w dobrym nastroju bo w czasie pracowania trudniej jest poprawić nastój. Oczywiście dobry nastrój w pracy wpływa na awans.
Nie ma pracy bardziej bogatej w punkty życiowe, chyba że jest zgodna z cechami charakteru i celem życiowym - np. wirtuoz u muzyka - wtedy pragnienia są naznaczone takimi refleksami i bardziej punktowane.

Kamis - nie bądź taki zasadnicza, nie u każdego wyszukiwarka działa :P

Kamis 07.04.2010 15:24

Czas na moje pytanie :D. Czy zaprosił was kiedy kolwiek, jakikolwiek sim na imprezę czy coś? :( Bo mnie nigdy ;(

Searle 07.04.2010 15:29

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1231915)
Czas na moje pytanie :D. Czy zaprosił was kiedy kolwiek, jakikolwiek sim na imprezę czy coś? :( Bo mnie nigdy ;(

Nie ma takiej opcji, że inne simy nas zapraszają.

Chloé 07.04.2010 15:30

Nigdy nie dostałam takiego zaproszenia, jedynie okazja dla gitarzysty granie na przyjęciu w biurze.
W OŻ też niby miała być imprezka z pizzą a tak naprawdę żadnej impry nie było.

Mroczny Pan Skromności 07.04.2010 15:30

te arbuzy to można tak normalnie zjeść, czy trzeba np. w naleśnikach?
I to się kupuje w sklepie?
A z bliźniakami nie ma problemu bo oboje mają wzmożoną płodność ;)

Chloé 07.04.2010 15:33

Arbuzy normalnie, kupujesz w sklepie lub zrywasz. Wszystkie owoce i warzywa można normalnie wcinać wprost z plecaka. Bardzo przydatne gdzieś w terenie.

Kamis 07.04.2010 15:40

O jaa xD. Bo gdzieś czytałam, że ktoś może nas [simów] zaprosić na imprezę :<. A jak się robi pogrzeb? :D Tzn ja wiem gdzie się dzwoni itd. Ale jak to tak nie kumam. :P

Chloé 07.04.2010 15:53

Stypę można urządzić na telefonie ale nie różni sie zbytnio od zwykłego przyjęcia.
A jak, to niewiem, jeszcze nie robiłam stypy. Wgl jestem przeciwna stypom.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:55.