![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Ale ta stypa to już jest po umarciu sima? xD
|
Raczej tak, bo nikt z Simów nie spodziewa się, że ktoś bliski umrze (co innego my, ja w dwójce nie miałem rodziny, żebym chociaż jednego nie zabił ;))
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
nmin właśnie o to mi chodziło :P Szkoda że nie mam wp =( A jeśli chodzi o te podstawowe sims 3 największe to widziałem 37000 za życie w luksusie :(
|
Nie mam aktualizacji więc sposób z arbuzami powinien działać ;)
ExOriOn - sorki że nie pomogłem ale naprawdę nie rozumiałem o co ci chodzi nmin - dzięki za radę |
jeśli zabawie sie we wskrzeszanie duchów ze cmentarza to jak ich potem odzyskać? chodzi mi o to, że zostawaiam na cmentarzu talerz z ambrozją i jakiś duch go je, zamienia sie w sima i ucieka ze cmentarza. Mozna go jeszcze spotkac czy juz nigdy go nie zobacze.
|
Nie da się wskrzesić ducha z cmentarza a jedynie "ożywionego" w labolatorium po wykonaniu okazji. Duch wtedy dolącza do rodziny - można nim kierować i kazać zjeść ambrozję, wtedy staje się simem. Nigdzie nie ucieknie, chyba że w efekcie postępu historii może się wyprowadzić.
|
Odpowie ktoś na moje pytanko? Mam zwykłe simsy 3 i chce wiedzieć za co dostaje sie najwięcej pkt życiowych przy dobrze dobranych cechach (i jakich)
|
Ja też ponawiam pytanie
Jak się wskrzesza ducha w laboratorium Landgraaba? Jakąś okazję trzeba wykonać? Jak można doprowadzić do pojawienia się takiej okazji? |
Po śmierci sima dzwoni telefon z pytaniem czy chcesz go wskrzesić.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:22. |