![]() |
jeszcze raz =P:
1: nie zrobiłem foty mojego smoka jak go miałem bo nie wiedziałem że jest taki żadki. 2: moja qmpela NIGDY nie ściągała żadnych rzeczy z netu 3: nie, nie jestem daltonistą, widzę dobrze (np. teraz piszę po ciemku) |
Słuchaj: Co to ma do rzeczy, że piszesz po ciemku? Tego smoka na pewno nie ma! Czytałam recenzję Abracadabra po angielsku i były tam tylko trzy smoki ( red, yellow and purple ) Twoja kimpela mogła kłamać, ale jeśli miała te smoki MUSIAŁA ściągać je z neta. A ty na pewno nie miałeś tego smoka i pogódź się z prawdą, że nikt ci nie uwierzy.
|
Dobra darujcie sobie tą wymiane zdań..Ja jestem zdania ze nie ma zielonego smoka, ale jesli jest to zostaje Cr@sh udowodnić nam.W jaki sposób??A poprzez fotke wklej fotke na to forum wtedy udowodnisz nam słusznosć Twojego zdania :)
|
no... macie racje. troche głupio jest sie przyznawać do swoich błędów, ale jeszcze bardziej jest mi głupio że moja qmpela mnie okłamała :(. ale mówi się trudno :D
a smoków już nie lubie bo som beznadziejne i tylko mi życie zatruwają :[ |
Wcale nie jest głupio przyznawać się do błedówto jest dobrze ze potrafisz :) A o do zielonych smoków jest juz wyjaśnione...ZIELONYCH SMOKÓW NIE MA W ABRZEKADABRZE...No więc chyba ten temat jest skończony...
|
Mi ostatnio smoki też nie przypadają do gustu :P szczególnie jak podpalają mi pół domu <_<
|
Ja mam unleashed ^_^ I ściągnęłam z jakiejś stronki smoka, którego można zaadoptowac na Starówce jako smoka ^_^
|
Żabka skąd ściągłaś tego smoka, który jest do zaadoptowania na Starówce :lol: ?
|
Cytat:
|
A Ty natka po co nabijasz posty? Mombo tego smoka ściągnełam z http://pages.prodigy.net/kathyb/Stars.htm
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30. |