TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

JBronkar 03.12.2008 16:45

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Cytat:

Napisał Kascoona (Post 904909)
A co do tego kodu... Jak sie zapisze wyjdzie i jeszcze raz wejdzie to Belli nie ma...Pisze,że umarła itp. Czyli teoretycznie można ją wskrzesić...Ale jak dzwonie kimś z Ćwirów do śmierci to sie pojawia,że on nie zna nikogo kto umarł...Błąd??

tak, jest błąd gry.

alishia 03.12.2008 18:04

Ja grałam kiedyś Bellą. Przechodziła koło mojego domu. Kodem zrobiłam tak, żeby się wprowadziła, a potem ją wyprowadziłam normalnie, przez komputer. Wprowadziłam ją do innego domu i ona nie znała nikogo z Ćwirów, a we wspomnieniach nic nie miała, oprócz tego co jest na początku czyli, np. Tajemniczy sim i ja całujemy się po raz pierwszy.

Alisha 03.12.2008 18:06

To normalne, Blizniaczko :P ;)
Tez tak mialam i mnóstwo osób o tym pisalo...

Patri 08.12.2008 18:06

Na pewnej stronie pisze wszystko dokładnie :
Don gdy poznał matke Kasandry chciał miec z nią romans, lecz ona odmówiła, Don bał się, że Bella wszystko wygada,o tym całym nieudanym POCAŁUNKU, bo on chciał ją pocałować na kanapie, tego samego dnia ściągnął do Miłowa siostry Kaliente, bo znał je , wystarczy kliknąć na jego wspomnienia, a tam pisze, że całował się z Niną K. po raz pierwszy itp. Wiedział równiez, że mają one w rodzinie kosmitów. Poprosił Dine o tą przysługę i gdy Bella następnego dnia przyszła do niego kazał jej spojrzec w teleskop i porwali ją kosmici. Proste chyba...

Ritty 09.12.2008 17:45

O boże! Naprawdę?!
To juz się robi nudne, przeczytaj kilka stron wstecz i się dowiesz wszystkiego... -.-

baranek yellow 30.12.2008 18:57

Mnie dziwi jedno: skoro Bella "została" porwana u Dona dlaczego on nie ma wspomienia że została porwana przez kosmitów? Może nakłamał Mortimerowi? :D Albo twórcy o tym zapomnieli...

Łezka 31.12.2008 15:49

Posłuchaj jeloł przecież to co piszę Patri to wszystko jest zmyślone przez twórców, np.
to zdanie: Don kazał Belli spojrzeć przez teleskop przecież nie można dać innemu simowi rozkazu spójrz przez teleskof to jest tylko tak napisane że u niego to się wydarzyło:P.

baranek yellow 31.12.2008 15:52

No to chyba wiem że to wszystko jest powymyślane ;p Ale twórcy tak zrobili że niby Bella "jest" porwana.

Swampfire 31.12.2008 16:18

Ja przywruciłem Belle kodem i miała w wspomnieniach mortimera aleksandra i kasandre.

JulitA=) 01.01.2009 21:16

A może było tak że została skasowana kodem move_objects on i gra została zapisana ... hihi

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:14.