![]() |
Cytat:
Dzieki za odpowiedzi!! :) nawet mnie to pocieszylo bo sumie to po biologii chcialabym otworzyc np. restauracje czy sklep ... a moze salon fryzjerski :) :P Napiszcie jeszcze jakie mozna stowrzyc wszystkie biznesy. |
Cytat:
Możesz załozyc kwiaciarnię, ciastkarnie czy tam piekarnię, salon z meblami, sklep elektorniczny, restauracje, skle z ubraniami, spozywczy, z zabawkami ... i więcej to nie wiem :P Może przeszukaj ten temat, może jest więcej :P |
Cytat:
|
Mam probelm z własnym biznesem :(...po zainstalowaniu normalnie się włącza ( ekran EA GAMES, filmik i te sprawy) i jak pokazuje się wybór okolic ( Miłowo, Werona itd.) to wyskakuje komunikat, ( nie pamietam jak dokładnie) że 'Dodatek Nocne życie został usunięty i jeśli kliknę "dalej" to parcela ( nocnego zycia) zostanie usunięta, a rodziny przeniesione do skrzyni. Mam do wyboru : "dalej" i "wyjście", ja kilkam wyjście ( bo boje się, że strace caly dodatek) i gra się wyłącza...co mam zrobić, żeby mieć nadal nocne życie??? :(. Może powinnam dać "dalej", a potem od nowa zainstalować "nocne życie"?? prosze pomóżcie :( !! jak najszybciej sie da :(
|
Spróbuj może zainstalować na nowo grę!
|
Ok...odinstalowalam Nocne zycie ( tak zeby wszystkiego nie wywalac) i zainstaluje na nowo, tylko mam pytanie. Bo oprocz Nocnego zycia mam Własny biznes i po zainstalowaniu Nocnego zycia zeby odpalic mam wlaczac ikonke 'nocne życie' czy 'wlasny biznes'??
|
Cytat:
|
Cytat:
Ok, juz wszystko chodzi :D nareszcie ;)...eh te błędy w grze potrafią być czasem męczące. Jednak nadal nie wiem nic o 'własnym biznesie'. Przeglądałam Lazurową Promenade ... czy te domki wolne to miejsca gdzie mozna stowrzyc swoj sklep, salon itp?? Chciałabym się dowiedzieć w jakiej branży można pracować i dokładniej o biznesie.Z gory dzieki :) |
Możesz założyć sklep: kwiaciarcnie, S z Zabawkami, S z samochodami (parcela bubliczna)itp. Ogólnie możesz sprzedawać wszystko (prawie) co jest w Trybie Kupowania (tryb z meblami). Możesz zrobić restauracje, bar, klub nocny lub basen, sala gimnastyczna za którą trzeba płacić co godzinę. Pomysłów jest dużo:
np. SuperMarket(OBI). Zrobić część z krzesłami dalej z stołami i to wszystko sprzedawać, ale napoczątek musisz mieć duuuużo kasy żeby rozkręcić interes. No.. I to wszystkto. No może: Żeby założyć WB w domu klikasz na telefon >Przedsiębiorstwo>Załóż Biznas Domowy (coś takiego). Biznes na parceli publicznej: Telefon> Nieruchomości> Kup Parcele Publiczną. Zatrudnić Pracowników: Klikasz na telefon>Przedsiębiorstwo> zatrudnij prcowników> Na tej Parceli/Na parceli Publicznej. Rangi: Możesz w swoim sklepie sprzedawać towar, być kasjrerką, Uzupełniać towary, robić kwiatki/zabawki/roboty(Sztuka>Różne tam masz takie stoiska) itp. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:35. |