![]() |
Ja tez nie widzialem, fantastyczne zdjecia :D
|
Super
Oczekiwałam tego dodatku...
Mam pytanie jak myślicie można będzie mie od razu lub kupi małe zwierze...(szczeniak,kociątko) Wiem, że są, ale czy można je mie odrazu? |
Ja myślę że kupić będzie można małe zwierzę, a adoptować raczej dorosłe ;)
A w trybie tworzenia w końcu sami wybieramy jakie ma być :D Dobrze że tym razem nie wwalają znowu jakiejś "zwierzęcej" okolicy, bo było by to nudne :| Zamiast tego dochodzą nam nowe domy i rodziny do sąsiędztwa :) (prawie jak z TS:Z , z tym że nowe domy trzeba będzie jeszcze sobie wstawić) No i będzia babcia KATowa :D ciekawe jak z Klarą Urokiczar i Luną :laugh: |
..
Z Galerii na jednej stronie zobaczyłam i wydaje mi się, że gdy:
Tworzysz kota lub psa w rodzinie musi być dorosłe. Kupujesz go przez telefon to wybierasz czy duże czy małe Znajdujesz... (takie jak znajdziesz) Dostaniesz...(t.j dostaniesz) :wacko: Poplątało mi się wszystko.. Wiecie co mnie jeszcze ciekawi, bo w biznesie simy mogą przychodzić do sklepów innych i kupować, rzeczy te potem znajdują się w ekwipunku. Jak myślicie jak to będzie z zwierzętami? |
Cytat:
|
...
Dzięki, Ale ja wiem , że będzie, tylko pytam się w jaki sposób, co jak twój sim siedzi w sklepie , a jakiś innyj z twoich simów , automatycznie sam kupi psa, to co wtedy...a jak się okaże, że go nie chcę. Czy w ekwipunku się pokazuje to mnie ciekawi. Poczekamy zobaczymy.
|
W Ekwipunku możliwe że pojawią się małe zwierzątka, które trzeba włożyć do poprzednio zakupionych klatek ;) Tak było w zwierzakach i chyba nawet na jakimś chacie coś było mówione
|
Dzięki Monis71!Extra zdjęcia i dzięki za linki:D Im więcej tym lepiej! :D
|
Ten guziczek zamiast pokazać nową okolicę doda nowe rodziny i domy do skrzyni żeby można było sobie "uzwierzaczyć" okolicę. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:29. |