![]() |
Odp: Co sądzisz o tym forum ?
Zaczynam jarzyć :)
Brak Ci Angela :D |
zgadlas. jestem niewyzyta, a wiekszosc obecnych uzytkownikow jest bardzo wstydliwa. wiesz moze, jak rozwiazac ten problem?
|
Cytat:
|
.error,zapraszam do mnie na kawusię,pokonamy twoją niewyżytość raz-dwa!
|
spadaj, bylam pierwsza
|
nie wiedzialam, ze mam takie powodzenie <3
wychodzi na to, ze tez jestem zegziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3333 |
nie, ja po prostu jestem pedofilem nie ciesz sie http://forum.thesims.pl/images/smilies/redface.gif
|
rocket,trójkąciki są zawsze w modzie ;p
oh tak .error jesteś słit zegzi krejzi gerl soł imoł busiiiiii =**************** dobra,koniec offtopa,oferty towarzyskie i prośby o autografy kierować na pw |
Cytat:
mimo wszystko z mojego punktu widzenia forum wcale nie tonie w takich slodkosciach, znam sytuacje wielu osob i wiem, ze X nienawidzi Y, a Z nie moze przecierpiec X. aby nie stwarzac zlej atmosfery oznaki antypatii sie czesto chowa, wiec zostaja tylko te neutralne i pozytywne. niedojrzaly emocjonalnie nastolatek + internet zawsze niesie jaskrawe i dziwne zjawiska na forach i portalach spolecznosciowych... a moze to ja zbyt selekcjonuje posty, wiec takie akcje mnie omijaja? nie wiem. ale to nie jest problem tego forum, to problem internetu i jego uzytkownikow. |
@up wszystko pieknie, ladnie, wyszlo prawie jak oredzie do ludu. dziwne tylko, ze jestem tu juz spory okres czasu i wczesniej jakos sie lukrem nie dlawilam. zreszta nvm, koniec tematu, moze jestem po prostu niespostrzegawcza.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:45. |