TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   by Ellie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43820)

simka1 26.04.2009 11:32

Odp: by Ellie

Cytat:

Napisał Miss C. (Post 1008731)
ja widzę zero podobieństwa.

umiejętnośc czytania ze zrozumieniem się kłania....
to było odesłanie do DEFINICJI ... znaczy się pojęcia czym / kim są transwestyci i jak wyglądają , a ww simka faktycznie ma dość osobliwa urodę i można porównać ją do nieumalowanej Drag Queen. Ja sie zgadzam z tym porównaniem jak najbardziej i stwierdzam iż Ellie robiła juz ładniejsze twory i stac ją na duzo więcej .

Iminashi 26.04.2009 13:15

Cytat:

Napisał simka1 (Post 1008762)
umiejętnośc czytania ze zrozumieniem się kłania....
to było odesłanie do DEFINICJI ... znaczy się pojęcia czym / kim są transwestyci i jak wyglądają , a ww simka faktycznie ma dość osobliwa urodę i można porównać ją do nieumalowanej Drag Queen. Ja sie zgadzam z tym porównaniem jak najbardziej i stwierdzam iż Ellie robiła juz ładniejsze twory i stac ją na duzo więcej .

ale one powiedziały że simka wygląda jak transwestyta, więc czemu się tak oburzyłaś? O.O Nie będę się kłócić.
Ayoki - fajna, ale mogłaby się trochę bardziej uśmiechnąć ;)

Upadła Dusza 26.04.2009 16:48

Emmelinne - ma zbyt pociągłą twarz, może wina tej fryzury, która nie bardzo pasuje. Makijaż nie jest zbyt udany (tzn, oczy mogą być, bardziej chodzi mi o usta i policzki, zwłaszcza policzki). Oczy mogłyby być pare milimetrów niżej ;) Podbródek jest zbyt kwadratowy. Simka ma ładny kolor oczu.

simka1 26.04.2009 18:05

Cytat:

Napisał Miss C. (Post 1008821)
ale one powiedziały że simka wygląda jak transwestyta,

no i wygląda a definicja służyła temu by Ci co nie wiedza jak wyglądają transwestyci , się dowiedzieli...
Cytat:

Napisał Miss C. (Post 1008821)
więc czemu się tak oburzyłaś? O.O

mylisz pojęcia...nie oburzyłam się...zwróciłam Ci uwagę po prostu...

Holly 26.04.2009 18:52

simko1 - chyba trochę przesadzasz. Porównywanie tej simki do transwestyty jest trochę nie na miejscu :x Czasami sim wyjdzie lepiej, czasami gorzej.

simka1 26.04.2009 20:48

Cytat:

Napisał Irys (Post 1009063)
simko1 - chyba trochę przesadzasz. Porównywanie tej simki do transwestyty jest trochę nie na miejscu :x Czasami sim wyjdzie lepiej, czasami gorzej.

o matko co wyście się na mnie uwzięli...to nie ja zaczęlam to porównanie tylko sie do niego przychyliłam...
każdy może miec swoje zdanie prawda? ja mam takie i zgadzam się z "Anonimowymi alkoholiczkami" ot co..

Holly 28.04.2009 17:13

Nie przyczepiam się, tylko stwierdzam fakty no.

Ellie 29.04.2009 21:41

cudownie
*****iscie

Boze szanuje wasze zdanie ale teraz to juz chyba naprawde skoncze z tworzeniem skoro wychodza mi transwestyci :|

ed. a ja myslalam ze mi wyszla fajna babka
imo wyglada jak kobieta ale klocic sie nie bede ...

sympathique. 30.04.2009 08:25

Cytat:

Napisał Ellie (Post 1011392)
Boze szanuje wasze zdanie ale teraz to juz chyba naprawde skoncze z tworzeniem skoro wychodza mi transwestyci :|

Ellie, żartujesz?
Po pierwsze, tylko ta ostatnia pani jest leciutko męska. Pozostałe Simki (i Simy) są cudowne! Nie rób nam tego! :(

Holly 30.04.2009 12:28

Ellie bo zobaczysz: jak przestaniesz tworzyć tak Cię zdzielę, że się zesrasz! :[

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:28.