![]() |
Odp: by Ellie
Cytat:
to było odesłanie do DEFINICJI ... znaczy się pojęcia czym / kim są transwestyci i jak wyglądają , a ww simka faktycznie ma dość osobliwa urodę i można porównać ją do nieumalowanej Drag Queen. Ja sie zgadzam z tym porównaniem jak najbardziej i stwierdzam iż Ellie robiła juz ładniejsze twory i stac ją na duzo więcej . |
Cytat:
Ayoki - fajna, ale mogłaby się trochę bardziej uśmiechnąć ;) |
Emmelinne - ma zbyt pociągłą twarz, może wina tej fryzury, która nie bardzo pasuje. Makijaż nie jest zbyt udany (tzn, oczy mogą być, bardziej chodzi mi o usta i policzki, zwłaszcza policzki). Oczy mogłyby być pare milimetrów niżej ;) Podbródek jest zbyt kwadratowy. Simka ma ładny kolor oczu.
|
Cytat:
Cytat:
|
simko1 - chyba trochę przesadzasz. Porównywanie tej simki do transwestyty jest trochę nie na miejscu :x Czasami sim wyjdzie lepiej, czasami gorzej.
|
Cytat:
każdy może miec swoje zdanie prawda? ja mam takie i zgadzam się z "Anonimowymi alkoholiczkami" ot co.. |
Nie przyczepiam się, tylko stwierdzam fakty no.
|
cudownie
*****iscie Boze szanuje wasze zdanie ale teraz to juz chyba naprawde skoncze z tworzeniem skoro wychodza mi transwestyci :| ed. a ja myslalam ze mi wyszla fajna babka imo wyglada jak kobieta ale klocic sie nie bede ... |
Cytat:
Po pierwsze, tylko ta ostatnia pani jest leciutko męska. Pozostałe Simki (i Simy) są cudowne! Nie rób nam tego! :( |
Ellie bo zobaczysz: jak przestaniesz tworzyć tak Cię zdzielę, że się zesrasz! :[
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:28. |