TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Osiedlowe Życie - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46252)

Mała 12.10.2008 18:05

Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Cytat:

Napisał Kaska117 (Post 871923)
A ja mam takie pytanko.
Wiem że można teraz tańczyć.
Moge tańczyć tylko "TANIEC KLLASYCZNY".
Czy można też inne i jak sparawidź by simy nie deptały sobie po nogach?
A i jeszcze jedno. Mój sims wogóle nie umie grać w bilard. Jak sprawić by był najlepszy?

Można, tańczyć tylko Taniec Klasyczny. Chyba że masz "Czas Wolny" to możesz, jeszcze tańczyć na tej rurce dla baletnic no jak jej tam!? A i możesz mieć karierę tancerki.
A żeby nie deptały sobie po nogach to trzeba naprawdę dużo z nimi tańczyć.
A co do bilardu, to musisz w to dużo grać.

ultraviolence 12.10.2008 21:20

A na tej rurce (wcale mi się nic nie kojarzy :D), to czasem nie można się tylko rozciągać? Moi simowie mimo zapełnionej kondychy, mają dostępną tylko opcję rozciągania, a nie tańca...

Björk 12.10.2008 21:23

A jest jeszcze nagroda zawodowa dla tancerzy... i na tej "rurce" można tańczyć :D
OMG TANIEC NA RURZE... W Simsach :D

Mała 13.10.2008 06:08

Cytat:

Napisał helena (Post 875692)
A na tej rurce (wcale mi się nic nie kojarzy :D), to czasem nie można się tylko rozciągać? Moi simowie mimo zapełnionej kondychy, mają dostępną tylko opcję rozciągania, a nie tańca...

Można, ćwiczyć balet. Jeżeli masz, rozwinięty poziom muzyki i tańca do końca. Raz zrobiłam tak że Nina i Dina Kaliente tak miały... :)

ultraviolence 13.10.2008 06:49

Cytat:

Napisał bjork (Post 875696)
A jest jeszcze nagroda zawodowa dla tancerzy... i na tej "rurce" można tańczyć :D
OMG TANIEC NA RURZE... W Simsach :D

Wiedziałam, że na sexysims jest takie coś, ale w czystej grze, tak bez dodatków? Aj Ci panowie z Maxisa, takie rzeczy wymyślać! :D

Cytat:

Napisał Mała (Post 875750)
Można, ćwiczyć balet. Jeżeli masz, rozwinięty poziom muzyki i tańca do końca. Raz zrobiłam tak że Nina i Dina Kaliente tak miały... :)

O, to pewnie dlatego mam ciągle to nieszczęsne rozciąganie... Dziękuję za wskazówkę :)

Mała 13.10.2008 06:51

Pewnie tak.

treys 13.10.2008 07:32

Czy jak wprowadzę jakąś rodzinę do mieszkania (chociaż będzie ich więcej) to reszta będą puste dopóki nie wprowadzę tam kolejnej swojej rodziny?
czy tak jak w Podróżach, w hotelu, po jakimś czasie zajmują pokoje jacyś nieznani simowie?

Björk 13.10.2008 07:42

Mieszkania zajmą simowie niezależni.
Ale później możesz wprowadzić drugą swoją rodzinę i ta pierwsza będzie ich sąsiadami.
A rodzinami można grać na zmianę :)

treys 13.10.2008 10:39

dzięki bjork ; ))

Mikolea 13.10.2008 19:32

Wogóle nie jestem obeznana w Inteeminatorze i Inseminatorze (nie wiem czy dobrze napisałam), więc mam pytanie jak mam wszystkie dodataki do sims 2 muszę sciągnąć te programy do osiedlowego życia?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:54.