![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Owoce - jabłka,limonka,arbuz,winogrona
Warzywa - ziemniak,pomidory,papryka,sałata,czosnek,cebula te można kupić w sklepie i zasadzić. Ale to nie wszystko,bo jak twierdzi moja kochana B. : "moja simka ma w swoim ogródku 17 różnych owoców i warzyw i jeszcze jedną nieznaną roślinę i to jest 84% wszystkich możliwych do zasadzenia" więc... :P |
nie wiedzialam gdzie umiescic pytanie. padlo na ten dzial. otoz:
stworzylam sobie rodzinke i postanowilam dla syna stworzyc idealna partnerke. wiec stworzylam. ale teraz obie gry mam jak zupelnie odrebne historie. i w miescie zamieszkanym przez rodzinke nie ma ten dziewczyny i odwrtonie - w miescie dziewczyny nie ma rodzinki z chlopakiem. w jaki sposob polaczyc obia miasta w jedno bez wyburzania domu? da sie jakos je przeniesc? |
Spakuj rodzinę do biblioteki. Wydaje mi się, że biblioteka jest wspólna dla wszystkich miast więc możesz spróbować :)
Poczytaj sobie posty na tej stornie: http://forum.thesims.pl/showthread.p...95#post1030395 |
hej pa wroce jeszcze do tematu zbieractwa bo pamietam jak pisaliscie o tym czymś kolekcjonera co mi pozwoli gromadzić swoje znaleziska. Owszem uzbierałam mnustwo chyba 40000 pt. zyciowych i zakupiłam ta obcje ale to nie jest zadna gablotka ani nic takiego!! to tylko pomoc w szukaniu czyli zaznaczasz co chcesz szukac czy nasiona czy owady i na mapie po oddaleniu sa one zaznaczone
|
ok, dzieki. juz poradzilam sobie :)
|
Ja juz graM w simsy 3 są nawet spoko. Tylko jak sie stwarza simsy moze ktos wie jak zrobic drzewo genealogiczne??
No i szkoda ze jest tylko jedno miasto ;D |
a i jeszcze są sklepy z ubraniami? bo nie moge znalesc tylko znalazłam sporzywczy.
|
ubrania wszystkie są dostępne w szafie (kllikasz na komodę>zaplanuj strój)
drzewo genealogiczne - tworząc rodzinę, robisz simów i przed zatwierdzeniem rodziny (kiedy już pojawia się "portret" ze wszystkimi simami) naciskasz "edytuj relacje". |
Aha dzieki bardzo ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:30. |