TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51537)

Chryzantem Złocisty 08.08.2009 13:31

Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

Odczep się łode mnie,co? :>
jak już pisałam,znamy już Twoje zdanie,wyraziłaś je,super wszyscy się cieszymy,ale skoro Cię ten temat AŻ TAK bardzo boli,to nie wchodź już tutaj i tyle.
Sobie oszczędzisz klawiatury,a my nie będziemy musieli czytać Twoich jadowitych i ostrych jak brzytwa postów.

Dziękuję,do widzenia

lithium 08.08.2009 13:46

ej no ok, kazdy moze miec swoje zdanie. jednym sie podoba innym nie. chodzi o to ze krytyke tez trzeba umiec wyrazic i przede wszystkim uargumentowac. a do mnie(!) niestety krytyka calych artykulow na podstawie kilku tematow nie przemawia.

le hiroshima 08.08.2009 14:22

ej spokoj dzieci, jak ktos nie chce czytac bo uwaza ze to infantylne i artykuly sa zle sporzadzone to niech po prostu nie czyta.
swoja droga zapominacie ze tu sa osoby 14/15 lat ktore w ten sposob sie rozwijaja. moze mam poszperac w temacie FOTOSTORY i poszukac kilku waszych perelek sprzed lat? :}
i zgadzam sie z centa i chryzantemem, a ty Slythia - WHY SO SERIOUS?!?!?!?! idz pobiegac albo kup sobie fakt lub super ekspres bo to twoj poziom.

Odyn 08.08.2009 14:28

Cytat:

Napisał le hiroshima (Post 1091316)
i zgadzam sie z centa i chryzantemem, a ty Slythia - WHY SO SERIOUS?!?!?!?! idz pobiegac albo kup sobie fakt lub super ekspres bo to twoj poziom.

a ze mna?:{

lay 08.08.2009 14:31

Cytat:

Napisał le hiroshima (Post 1091316)
Slythia - WHY SO SERIOUS?!?!?!?! idz pobiegac albo kup sobie fakt lub super ekspres bo to twoj poziom.

Przepraszam bardzo, ale czy musi mnie to bawić? Czy z tego powodu musisz mnie obrażać? Wyraziłam tylko swoje zdanie - bez wulgaryzmów i obrażania kogokolwiek. Lepiej, bym napisała 'super, genialna gazetka', mimo, że tak nie uważam? O to Ci chodzi...?

I nie napisałam, że artykuły są źle sporządzone...

Pani_Snejp 08.08.2009 14:41

Eeej, te tematy aż krzyczą ''Ale jesteśmy hot i dżezi!11!!111!1!oneone!111''. Spodziewałam się trochę czegoś innego. Według mnie poważna nazwa ni w kij ni w oko nie pasuje do groteskowości artykułów, ale zobaczy się, co to właściwie jest.

Nadine 08.08.2009 15:08

Cytat:

Napisał Slythia (Post 1091321)
Przepraszam bardzo, ale czy musi mnie to bawić? Czy z tego powodu musisz mnie obrażać? Wyraziłam tylko swoje zdanie - bez wulgaryzmów i obrażania kogokolwiek. Lepiej, bym napisała 'super, genialna gazetka', mimo, że tak nie uważam? O to Ci chodzi...?

I nie napisałam, że artykuły są źle sporządzone...

ale w tym rzecz, ze jak mozesz cokolwiek mowic, jezeli widzialas tylko jakies glupie zapowiedzi, skad mozesz wiedziec, czy to bedzie groteskowe, jaki bedzie reprezentowalo humor, jedynie po jakis glupich ZAPOWIEDZIACH. o ile mi sie wydaje bedzie tam wiele dzialow, wiec moze znajdziesz cos dla siebie jednak? naprawde, oceniac sobie mozesz sobie tylko te zapowiedzi, nie mozna jeszcze nic powiedziec o samej GAZETCE, wiec moze sie wstrzymaj.

to tak jakbym oceniala gre, w ktora nie gralam po przeczytaniu opisu z tylu pudelka, czy tez plyte, ktorej nie slyszalam, po przeczytaniu jej opisu na infomuzyce.

lay 08.08.2009 15:14

Cytat:

Napisał Nadine (Post 1091336)
ale w tym rzecz, ze jak mozesz cokolwiek mowic, jezeli widzialas tylko jakies glupie zapowiedzi, skad mozesz wiedziec, czy to bedzie groteskowe, jaki bedzie reprezentowalo humor, jedynie po jakis glupich ZAPOWIEDZIACH. o ile mi sie wydaje bedzie tam wiele dzialow, wiec moze znajdziesz cos dla siebie jednak? naprawde, oceniac sobie mozesz sobie tylko te zapowiedzi, nie mozna jeszcze nic powiedziec o samej GAZETCE, wiec moze sie wstrzymaj.

to tak jakbym oceniala gre, w ktora nie gralam po przeczytaniu opisu z tylu pudelka, czy tez plyte, ktorej nie slyszalam, po przeczytaniu jej opisu na infomuzyce.

To w takim sposób jak inni mogą oceniać, iż będzie im się podobać... Poza tym, wypowiadałam się na temat tych paru artykułów.

Uargumentowałam swe zdanie. Mogę jedynie dodać, iż oceniam gry (czy będzie mi się podobać, czy nie, czy warto kupić/przeczytać) po opisie/recenzji, podobnie filmy i książki. Lecz dobrze, skończę już ten temat...

le hiroshima 08.08.2009 15:20

Cytat:

Napisał Slythia (Post 1091342)
Uargumentowałam swe zdanie. Mogę jedynie dodać, iż oceniam gry (czy będzie mi się podobać, czy nie, czy warto kupić/przeczytać) po opisie/recenzji, podobnie filmy i książki. Lecz dobrze, skończę już ten temat...

no to wspolczuje bo recenzje sa subiektywne.

Anonimowe Alkocholiczki 08.08.2009 15:31

Ok, kiedy gazetka będzie? :d

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:56.