![]() |
Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje
Odczep się łode mnie,co? :>
jak już pisałam,znamy już Twoje zdanie,wyraziłaś je,super wszyscy się cieszymy,ale skoro Cię ten temat AŻ TAK bardzo boli,to nie wchodź już tutaj i tyle. Sobie oszczędzisz klawiatury,a my nie będziemy musieli czytać Twoich jadowitych i ostrych jak brzytwa postów. Dziękuję,do widzenia |
ej no ok, kazdy moze miec swoje zdanie. jednym sie podoba innym nie. chodzi o to ze krytyke tez trzeba umiec wyrazic i przede wszystkim uargumentowac. a do mnie(!) niestety krytyka calych artykulow na podstawie kilku tematow nie przemawia.
|
ej spokoj dzieci, jak ktos nie chce czytac bo uwaza ze to infantylne i artykuly sa zle sporzadzone to niech po prostu nie czyta.
swoja droga zapominacie ze tu sa osoby 14/15 lat ktore w ten sposob sie rozwijaja. moze mam poszperac w temacie FOTOSTORY i poszukac kilku waszych perelek sprzed lat? :} i zgadzam sie z centa i chryzantemem, a ty Slythia - WHY SO SERIOUS?!?!?!?! idz pobiegac albo kup sobie fakt lub super ekspres bo to twoj poziom. |
Cytat:
|
Cytat:
I nie napisałam, że artykuły są źle sporządzone... |
Eeej, te tematy aż krzyczą ''Ale jesteśmy hot i dżezi!11!!111!1!oneone!111''. Spodziewałam się trochę czegoś innego. Według mnie poważna nazwa ni w kij ni w oko nie pasuje do groteskowości artykułów, ale zobaczy się, co to właściwie jest.
|
Cytat:
to tak jakbym oceniala gre, w ktora nie gralam po przeczytaniu opisu z tylu pudelka, czy tez plyte, ktorej nie slyszalam, po przeczytaniu jej opisu na infomuzyce. |
Cytat:
Uargumentowałam swe zdanie. Mogę jedynie dodać, iż oceniam gry (czy będzie mi się podobać, czy nie, czy warto kupić/przeczytać) po opisie/recenzji, podobnie filmy i książki. Lecz dobrze, skończę już ten temat... |
Cytat:
|
Ok, kiedy gazetka będzie? :d
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:56. |