![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
będa łacińskie (tzn. powinny być) i koniec xP
Tak więc w demokratycznych wyborach wybraliśmy rangi centaurey- teraz muszą się tylko spodobac adminom, którzy jakoś wogóle się do niczego nie spieszą... |
może nie powinnam ciągnęc tego żenującego tematu, ale czy ja dobrze zrozumiałam, że Inko-chan protestujesz przeciwko angielskim rangom bo w wieku 11-13 lat nie znasz pór roku (!!!!!) i nie chcę ci sie sięgnąć do slownika? czy nie uważasz, że to dośc kiepski powód?
|
Cytat:
13 xxxxxxxx |
Eyy sorry ale ja mam 16 lat i dopiero teraz w szkole średniej będę miał angielski >.< Przez cały czas miałem niemiecki. Dopiero teraz w wakacje zacząłem sam uczyć się angielskiego. A co do rang to łacińskie lepsze ;)
|
Nie wiem, czy trzeba sie koniecznie uczyc jezyka zeby umiec go zrozumiec
|
zwlaszcza ze te slowa sa po prostu nie do unikniecia w internecie. i tak lacinskie nazwy lepsze ;p.
|
zrobcie po aramejsku, w koncu to jezyk waszego zbawiciela i wszyscy katolicy beda szczesliwi. deal?
a tak na serio, naprawde macie wielkie problemy. imo lacina brzmi ladniej, a chodzi o to, zeby wygladalo ladnie, czyz nie? i nikomu, naprawde nikomu jeszcze nie zaszkodzilo sprawdzenie znaczenia danego slowa. a idzcie, zamkniete na nauke bubki : [! |
Cytat:
|
Cytat:
co do nazw, łacińskie lepsze i ciekawsze. w końcu chyba o to chodzi, żeby było ciekawie jak już powiedziała iceyy. |
Mam niusa B)
Jest pozwolenie od adminów na ragnę dla usera kwartału :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:05. |