![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Dołączam się do pytania ,chce żeby moi simowie mieszkali w np. Paryżu możliwe to?
|
Cytat:
A tak na poważnie, to trzeba mieć 3 poziom wizy i wtedy pojawi sie opcja w telefonie :) |
Okej, ale wtedy można mieszkać na stałe w Champs Les Sims? CZY tylko podczas podróży?
Agnieszka... owoce niezależnie od poziomu możesz użyć każde... zawsze ilość owoców, z których chcesz zrobić nektar musi wynosić 10 sztuk. Możesz kupić sobie 10 jabłek i z nich zrobić nektar lub z samych Gron, np. Meliore czy Renoit. |
Dziurawiec_Skąpolistny mozesz tam jechac na wakacje i zaraz wrócić albo zamieszkac tam na stałe ale to juz nie beda wakacje :D
|
Z tymi owocami to dziwne, bo próbowałam wsadzić normalne winogrona to nie dało się, wracały do magazynku.... mók Sim ma już możliwości kupienia domu w Egipcie i Francji, ale myślałam, że można tam po prostu mieszkać podczas wakacji, więc nie kupiłam.... swoją drogą we Francji udało mi się zdobyć 3 poziom wizy za pierwszym razem, w Egipcie dopiero za drugim. :D
|
A gdzie się pracuje, jeśli mieszka się na stałe za granicą?
|
Nie można mieszkać na stałe w otoczeniach wakacyjnych :)
|
Kyerme nie masz tutaj racji jak masz 3 poziom wizy to mozesz mieszkac tam na stałe
|
Gdzie w Egipcie znajduję się grobowiec skały?
|
Aa ten no....
Co to jest ten "Skarb Badacza' co go mozna pobrać z neta? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:53. |