![]() |
Odp: Problemy z misjami
Cytat:
|
Wpisuje kody, przyjmują się, ale jak klikam na piramidę to jest tyklo 'brak dostępnych interakcji' ;/ kurdee, czy to koniec? :< Searle - nie nie, to jest jakieś krzesło :D toaleta była u góry, byłam, była spłuczka, wyświetliła się dziurka w podłodze ale był w niej tylko worek pieniędzy i tyle. Dobra, screen pomieszczen jak wejdę po schodach z tego pokoju z cholernymi drzwiami, może to coś komuś powie - http://i48.************/9545.png
|
Kliknęłaś na kłódkę po prawej stronie dymka pramidy?
1. Wpisz kody. 2. Klik na piramidę, kłódkę po prawej, znaczek budowania i kupowania. 3. Odnalezienie drzwi. 4. Shift+Ctrl --> klik na drzwi --> Odblokuj (łańcuch winien jak jakby się rozlecieć) |
Nie ma nigdzie kłódki ;< może to trzeba robić w trybie edycji miast, a nie jak jest się Simem czy cuś? dobra jestem hardkorem znalazłam kłódkę :D teraz spróbuję
UDAŁO SIĘ!! :D bardzo ale to bardzo dziękuję! Jak będę miała jeszcze jakiś problem dam znać :) jeszcze raz wieeelkie dzięki :) |
Witam, dziekuje za ostatna porade. Niestety jak widze jestescie kilka misji przede mna wiec nie pomoge. Za to mam pytanie co do jednej z misji. Chodzi o egipt udalo mi sie wlamac do tajnej kryjowki ktora otwierala sie jak moja simka skorzystala z toalety. I teraz mam problem z tymi drzwiami. nie umiem otworzyc wszystkich na raz. Szukalam w poprzednich poradach ale nic o tym nie ma, wiec BARDZO prosze o pomoc. Mam jeszcze pytanie o kody. chcialabym odmlodzic moja simke ale jak wpisuje set age to wyskakuje blad ze "set" jest bledem.
Pozdrawiam M32 |
tutaj znalazlam poradnik odnosnie dodatku,a przede wszystkim misji,po prawej na pasku macie opisane wszystkie zadania z kazdego kraju,moze komus sie przyda
http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=960 |
jestem w chinach. mam przeprowadzić dwa razy sparing z jakimś tam mistrzem, są przyjaciółmi, nigdzie nie widzę w/w opcji. pomoże ktoś?
|
musisz sięprzebrać w strój do sim-fu
|
problem się rozwiązał, simka była w ciąży :D
|
Odp: dać się przekląć
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:20. |