![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
Tylko na simsach ci sie tak dzieje? Nic ostatnio nie usuwalas? Na poczatek moze sprobuj wgrac nowe sterowniki do grafiki.
|
nic nie usuwałam, nie instalowam.. zresetowaly sie ustawienia grafiki, tak wogole jakby gra od poczatku byla instalowana sie stalo, najpierw mnie informowalo o tym ze cos tam moge sie polaczyc wiecie o co chodzi, takie zaraz po instalacji, potem samouczek, zresetowane ustawienia grafiki, ale rodziny savy i wszystko bylo. teraz gra mi sie wylacza. nie mam pomyslu o co moze chodzic.
|
Cytat:
|
a ma ktos jakas rade dla mnie? zakladajac ze to nie przegrzewanie. zauwazylam tez, ze gram np buduje dom i nagle jak chce jakas czynnosc cofnac to sie zawiesza i wylacza
zauważyłam też, że gdy gra się przywiesi, i wychodze do pulpitu poprzez ctrl + alt + delete to rozdzielczosc na ekranie jest zmieniona, dopiero gdy zamkne gre przez wlasnie menager zadań to zmienia się na pulpicie rozdzielczosc na dobra. zlitujcie się ludzie :) |
widzę, że nikt nic nie poradzi. sama też jestem zielona więc będe jutro przeinstalowywac gre wobec tego ;(
nie odinstalowywałam, usunełam zbędne rzeczy z dysku, wyczyściłam pulpit, zaktualizowałam karte, wyrzuciłam downloads i odinstalowalam. ustawilam rozdzielczosc na taka jak na pulpicie. śmiga i się nie zacina. teraz będe instalować dodatki kolejno. może trafie na wadliwy. |
Cytat:
|
Witam :)
Właśnie zauważyłam problem... po zainstalowaniu Doliny Smoków. Otóż gra niby działa normalnie, ale po krótkim czasie rozgrywki wyłącza się gdy przewijam obraz prawym przyciskiem myszy. Czy ktoś miał taki problem i wie jak temu zaradzić? :| |
Masz oryginalną wersją czy pirata tego miasta ? Ja raz miałem pirata Sunlit Tides i też mi wywalało. Więc, jeżeli masz pirata, szukaj innego pliku, jeśli oryginał, spróbuj z reinstalką miasta, a jak nie zadziała to reintall gry [chociaż by ostatniego dodatku] :3
|
Oryginał posiadam. Już wiem, że problem tkwi w samym mieście bo inne się nie wieszają i nie wyłączają. Przeinstaluję. Dzięki :)
|
A spoko, nie ma za co ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:42. |