![]() |
Odp: Detektyw Georgia Roberts
Cytat:
Cytat:
Cytat:
* Cytat:
* No, to będzie się działo, jak Georgia odkryje odciski Toma... I tu się kończy mój pomysł na komentarz :P Kompletnie nie wiem co napisać :( Pochwalę cię tylko za to, że odcinki coraz szybciej się pojawiają ^^ |
Hm... Tak jak myślałam ;) Było wesoło, może nie aż tak jak się spodziewałam, ale jednak :P Do samego odcinka zbytnio się nie odniosę, gdyż praktycznie niewiele się dzieje. Wiedziałam, że Tom to wreszcie zrobi i mam nadzieję, że słono za to zapłaci ;) Oby... Już sobie wyobrażam co się stanie z Tomem, jak Georgia się dowie ;), oj- nie wiem czy mu współczuć czy nie :P I to chyba tyle :P
Znalazłam drobne błędy :) Cytat:
Cytat:
EDIT: Jednak bez błędu :P Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Powinno być Gregorego, tak jak jest :P (podobnie Metody-->Metodego, Hilary-->Hilarego, itd. :P) |
Sherlock
Dobra, błędy już poprawiam. Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Charionette Cytat:
Błędy też już poprawiam, jednak tak jak Sherlock nie zgadzam się z tym Gregorym :D (albo wg Ciebie Gregory'm :D) Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Czekam na Wasze następne opinie. |
Oj dobra.... Nie wiedziałam jak to do końca się pisze :P
Po prostu jak dla mnie zbyt dziwnie to brzmiało ;) Zwracam honor. |
Ten House jest świetny, takie miny strzela na zdjęciach, że padam :) No i te jego teksty :D
A jednak buteleczka się przydała do czegoś :)Też mnie ciekawi, jak postąpi Georgia, gdy się dowie czyje odciski palców są na buteleczce. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zastanawiam się, czy Orson trafił do dobrego mieszkania, bo pisałeś, że Lucas ma żonę i córkę, a nie synka :O |
Fajny odcinek bardzo fajnie się czytało.
Czekam na dalszy ciąg z niecierpliwością. |
Umarłam. House jest przeartystą :D szczerze mówiąc, to nie chce mi się wierzyć, że ten wredny doktorek nie będzie umiał wyjaśnić tej zagadki, po prostu troszkę opóźniłeś ten moment Gio :D
Tom będzie miał "suprajs" :P jak Georgia się dowie, że to on, to pewnie weźmie go najpierw za tą samą osobę, która wstrzyknęła truciznę Kate :D Dobra już jestem cicho, za dużo myślę :D Odcinek jak zwykle świetny, czekam na kolejny :rolleyes: |
nie mam kompletnie weny na komentarz, wciaz czekam na zlowieszczosc!
ale przeczytalam i mi sie podobalo;p |
Searle
Po pierwsze, bardzo dziękuję za poprawienie błędów :) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) _natalia_ Cytat:
rudzielec Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) foda-se Cytat:
Marny odcinek, marny komentarz :D Cytat:
bardzo dziekuje za komentarz i pozdrawiam : ) Czekam na inne jeszcze komentarze i od razu zapowiadam, że następny odcinek chyba tak prędko nie będzie :redface: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:08. |