TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

anie_1981 31.05.2010 15:15

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Ludzie ale rewelacyjny ten filmik o pogromcy duchów! Najbardziej to mi się podobał narrator... Koleś wymiatał. Wiaczesław Borowik nie ma łatwego życia... :P Najbardziej mi się podobał tekst: "Jak nie możesz czegoś mieć, wytrzep to po gębie!"... Ale tak wracając do gry, to ja myślałam, że będą to duchy jakiś konkretnych osób, a nie wielokolorowe "kacperki".

nmin 31.05.2010 15:47

"Gdy nie możesz czegoś mieć, wytrzep to po gębie!", lol :D

Jeśli to jest zdaniem narratora jeden z ciekawszych zawodów, to nie chcę wiedzieć, jak wyglądają nudniejsze :P Ale nie wiem, czy zauważyliście - w rogu pokazywały się opisy duchów, o jednej zjawie było napisane "rodzaj: miła" - może te niemiłe są ciekawsze albo trudniejsze do zlikwidowania?

Ciekawe, czy może być tak, że na przykład w domu naszego Sima pojawiają się duchy i on zamawia pogromcę.

Vanitas 31.05.2010 15:52

Znalazlem cos ciekawego. Tutaj podobno juz mozna zamowic i od razu wysylaja.

nmin 31.05.2010 15:59

Myślicie, że będzie pojutrze w Tesco, Saturnie albo Empiku? Wszystkie te sklepy mam po drodze z pracy. WP było w Tesco dopiero w dzień premiery, ale za to za 79,90, w przeciwieństwie do o wiele droższych Empiku i Saturna. Nie powiem, fajnie byłoby kupić to pojutrze, bo jak nie pojutrze, to dopiero w piątek - a wtedy będę już myślami przy zaliczeniu z etyki i nie będę miała ochoty i czasu grać.

anie_1981 31.05.2010 16:30

Ja tam czekam na relacje, ale w Media Markcie gry potrafią być na dzień do dwóch przed premierą. Gdybym była pewna, że mi się gra spodoba to bym kupiła pewnie na Allegro. Mam do Media Marktu spory kawałek, a to jedyny taki sklep w mojej okolicy. Więc Allegro to pewna wygoda.

Shiro 31.05.2010 19:29

Co do szybszej sprzedaży w Tesco, to nigdy nic nie wiadomo, a raczej wiadomo jeśli cena jest wiadoma.
Przykładowo - jeśli cena simsów, jest taka jaka powinna być, a nie obniżona o 10 zł, to sprzedają dodatek przed premierą. Jeśli jest odwrotnie, to dodatek można dostać równo z premierą.
Nie wiem jak z podstawkami, bo obydwie kupowałam w empiku (z ts2 , nie pamiętam dlaczego, a ts3 - bo edycja kolekcjonerska ;p )

W każdym bądź razie ostatnio bardzo często odwiedzam tam dział z grami, szukając ts3, plus kupiłam sobie w końcu sim points i byłam zszokowana że kosztuje 19.90 (nie z powodu wysokiej ceny jak na 1000 pointsów, ale dlatego, że cena była właśnie niższa, bo wydawało mi się że to 30 zł, no ale się myliłam widać. )

Ilona 31.05.2010 19:34

w Media Markt gra jest juz dostepna,ale czy wszedzie,to nie wiem

jekyll 31.05.2010 19:36

E to jest dziwne. Jak można wystawić grę na półkę przed premierą światową O.o?

anie_1981 31.05.2010 19:36

Czasami fajnie jest się pomylić... Na oficjalnym forum Simsów 3 już ktoś kupił Karierę, może zda relacje.

Ilona 31.05.2010 19:45

Cytat:

Napisał Uuq. (Post 1252980)
E to jest dziwne. Jak można wystawić grę na półkę przed premierą światową O.o?

premiera została przesunięta o jeden dzień do przodu,ponieważ w czwartek jest święto

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:16.