TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58114)

hellraiser 24.11.2010 16:48

Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

anie_1981, a jest konieczne zarejestrowanie samozatrudnienia jako Zespół? I czy na te zlecenia, wpływałoby na to, że tak "skaczę" po rodzinach? Bo ja u Sima mojej Simki siedziałem ze 2 tygodnie simowe, a zlecenia nie dostawał... I już nie dostanie, bo pod moją nieobecność zdechł z pragnienia...

anie_1981 24.11.2010 19:25

Nie wiem czy trzeba mieć samozatrudnienie, ale wydaje mi się że tak. Mogę się jednak mylić.

tcmws 26.11.2010 07:14

Czesc, otoz mam ten problem, ze zbudowalam wlasny klub, a z glosnikow nasciennych slychac jedynie muzyke klasyczna, nie ma zadnej interakcji aby to zmienic. Przeszukalam forum i ktos napisal, aby nacisnac shift + ctrl i wybrac opcje 'szalej do' - niestety u mnie po nacisnieciu niczego takiego nie ma. Moze ktos mial ten problem i sobie z nim poradzil? Bo probowalam juz doslownie wszystkiego. ;/

Ilona 26.11.2010 09:16

wpisz kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym shift kliknij na podłogę,po czym wybierz opcje kupuj lub buduj tutaj,a teraz najedz myszka na głośniki i wciśnij ctrl i shift,będzie opcja zmiany muzyki

molly_k 26.11.2010 13:37

Ostatnio ściągałam sporą ilość dodatków (nie modów bo mi nie działają) ni czy przez to ruchy simów stały się mniej płynne? W normalnym czasi ruszają się jak roboty :P. Jak w przyspieszeniu, niepłynnie. Trochę to irytujące, bo przy skokach na trampolinie zatrzymują sie chwile w powietrzu :D.

Gio 26.11.2010 18:18

jestem pewny, że to wina ściągniętych dodatków ;) Jeżeli koniecznie chcesz je zatrzymać w grze, musisz zmniejszyć ustawienia grafiki :)

molly_k 26.11.2010 18:52

Potwierdziłeś moje obawy :P
Bardzo chcę je zatrzymać i zmniejszyłam ustawienia, ale dalej się tną. Zdarza sie że po chwili grania chodzą normalnie. Żyją swym życiem :D.

anie_1981 26.11.2010 19:11

Ja mam mnóstwo dodatków z neta i najwyższe ustawienia grafiki. Gra mi się nie tnie i chodzi bardzo płynnie, ale tnie mi się delikatnie od 1 do 2 w nocy, nie wiem dlaczego akurat wtedy. Może wtedy gra generuje duchy na cmentarzu i w domach Simów. To i tak by było dziwne, bo mam moda na wyłączenie duchów. Od bardzo, bardzo dawna żadnego nie widziałam. Nie lubię takich okultystycznych stworów. Duchy, wampiry, zombiaki...

Searle 26.11.2010 21:07

Cytat:

Napisał molly_k (Post 1328897)
Potwierdziłeś moje obawy :P
Bardzo chcę je zatrzymać i zmniejszyłam ustawienia, ale dalej się tną. Zdarza sie że po chwili grania chodzą normalnie. Żyją swym życiem :D.

molly, a nie masz w tle włączonych jakiś programów typu: gg, ares, lub nawet odtwarzacz muzyki? Może przez to zużycie procesora jest większe i gra Ci się wiesza?

molly_k 26.11.2010 21:21

Nic zupełnie nie mam włączonego, a zmiana ustawień niczego nie zmienia. Lapka mam dobrego, nowego, więc nie wiem o co chodzi. Nawet na starym kompie się tak nie robiło. Nie jest to uciążliwe, ale trochę głupio patrzeć na robo-simy :).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:07.