![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Ja mam wyłączone okazje i tak ich nie wykonuję, a mnie denerwował ciągły ich natłok i wiecznie dzwoniące komórki.
|
Cytat:
|
No jest, faktycznie, jak mogłam nie zauważyć... Myślę o tym, by syn mojej parki został strażakiem, a tu nie mogłam znaleźć tej straży... No ale już jest, dzięki wielkie...
|
gdzie w grze znajdę auto z kanapkami?
|
Cytat:
Mam problemy z założeniem zespołu. Kodami dałam wszystkim panom odpowiednie umiejętności do instrumentu, wsadziłam w wyposażenie sprzęt muzyczny. Ale nigdy nie udaje mi się razem grać (jak już ostatni sim zacznie to pierwszy wstaje i sobie idzie np.) oraz nie mam żadnych zaproszeń do klubu aby zagrać, a podobno miały się pojawiać.. |
kochana Wampirencjo mi chodzi o to,ze zbudowałam klub i chciałabym to autko postawić na parceli,ale w katalogu buydebug go nie ma,wiec może ktoś wie gdzie je znajdę
|
Mam pytanie: jak zostać miksologiem?? Córka mojej Simki ma na maxa miksologię i jest właścicielką baru...czy jest wogóle możliwość pracy jako miksolog?
|
Trzeba kliknąc na bar i tam wziąc prace jako barman
|
Ale oczywiście to jest praca dorywcza.
|
Przepraszam że post pod postem, i przepraszam że się powtarzam, ale muszę wiedzieć :(
Ile zarabia aktor na najwyższym szczeblu kariery ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:52. |