![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
zaczęłam instalacje wszystkich dodatków do the sims 3. Kariere i Nowoczesny apartament mam kupione i pobrane przez EADM. Pobrałam Nowoczesny Apartament, automatycznie zainstalował się na dysku C. Wszystkie dodatki instaluje na inny dysku. No to.. Co mam zrobić, żeby instalowało mi się na dysku F, gdzie instaluje simsy? :)
|
Mój sim nauczyl mowic swoja simke. Robi to dalej wiec anulowalem akcje i u niego i u niej. Akcja jest przekreślona, ale oni nadal sie "uczą" mówić. Sim ma iść do pracy i nie idzie. Co robic?
|
spróbowałeś kodem resetsim imię i nazwisko sima ?
|
Nie, ale juz rozwiazalem problem. Po prostu wyszedlem do menu głownego
|
Zaraz mnie coś trafi z tą grą. od wczoraj aktualizuje i nic. Reinstaluje i niby wszystko normalnie, jednak przy Szybkiej jeździe nie przychodzą aktualizacje. Pobieram ręcznie i wychodzi to:
http://img42.imageshack.us/img42/5831/aktufggh.png. Co mam zrobić żeby mi to ruszyło? Bo mam ochotę sobie pograć i tu takie coś. :[ |
Witam, mam pytanie:
czy karta graficzna "NVIDIA Geforce 105M cuda" lub "Intel HD Graphics" jest wystarczająca by uruchomić grę the sims 3? |
|
@Nayi - zanim pobierzesz aktualizacje, sprawdź właśnie ten region. Najlepiej w pliku skuversion.txt - w przypadku Szybkiej Jazdy będzie zapewne w tym folderze:
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 Szybka jazda Akcesoria\Game\Bin Otwierasz plik. Masz tam napisane GameVersion=[tutaj Twoja wersja gry]. Wchodzisz na stronę http://www.simswiki.info/wiki.php?ti...wnload/Current i szukasz SP2 - Fast Lane. Pod spodem spis dostępnych aktualizacji. Jeśli masz SzJ w wersji 5.0.44.008001, pobierasz łatkę z kolumny pierwszej od lewej, podpisaną: from 5.0.44, a jeśli 5.0.44.008017, pobierasz podpisaną tak samo, ale z kolumny ostatniej od lewej. Dość ważna jest ta końcówka, sama też kiedyś pobrałam łatę z końcówką 17, podczas gdy potrzebowałam bodaj 01. |
Udaaało się ! *-*
Dziękuje ! ;* |
Dlaczego nie można umieścić Klubu w Sunset Valley?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:04. |