![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
ja mam yorka ale wygląda jak kundelek :( naprawdę mi się nie podoba jak te psy zniszczyli :( ale nie będę już wybredna :D
|
a nie można go "poprawić" np wydłużając mu sierść lub kształt pyska? :|
|
W sims marzyły mi się konie :D I są !
|
mi też marzyły sie konie... :D
|
Cytat:
|
Konie! I to nie tylko w grze, a wręcz przeciwinie, marzę o koniu, w rzeczywistości :) (nie pluszowym) ;)
|
Hmm. Koń, pies, kot!
Myślę, że to właśnie te zwierzaczki są najbardziej przeze mnie upragnione, a jeśli bym miała wybrać jednego to chyba koń. Możliwe, że dlatego, że pierwszy raz się pojawi w simsach. Ciekawe czy będzie dużo bezpańskich zwierzaków, chodzących po ulicach miasta? |
Cytat:
|
Ja chciałabym mieć wszystkie dostępne zwierzęta, bo bardzo je lubię.
Jednak najbardziej ciekawią mnie konie, bo bardzo bym chciała mieć żywego. |
Ja też kotów nie lubię :P Ale tak w ogóle, to ostatnio wypuściłam jednorożca i po tym zdarzeniu na działkę przychodziło mnóstwo Dzikich Koni. To zastanawiające, że pozbyłam się jednorożca by mieć mniej zwierząt na działce, a nie więcej. Zresetowałam je i na razie jest spokój. Ja ogólnie mam coś takiego, że nie lubię obcych ludzi i zwierząt szwendających się po podwórkach moich Simów. Gram jednak teraz w domu zbudowanym przez twórców gry i nie bardzo jest go jak ogrodzić. Poza tym, skoro mam konie, to byłoby to uciążliwe ciągle blokować\odblokowywać furtki na czas jazdy w teren.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:52. |