![]() |
Odp: Stories by Kicaj
Ja chcę jeszcze! :D Jestem nienasycona normalnie! :P Dzieciarnię do bidula! ;) Dobra, żartuję, ale co oni zrobią ze smarkaczami..? I jak można było tego nie sprawdzić... amatorszczyzna... :P
|
mała Lemon jest przesłodka! schrupałabym ją :)
Czy mi się wydaje, Ever z Gibonem przygarną te dzieci? :D |
a ja mam jeszcze inną hipotezę ... otóż, myślę ,że owe dzieci staną się kością niezgody pomiędzy Everem i Gibonem. Gibon gdy dowie się że dwójka dzieci została osierocona będzie chciał im pomóc za wszelką cenę. Niespodoba się to Everowi , nie mógłby spojrzeć tym dzieciom w oczy, w końcu poniekąd zostały osierocone dzięki niemu, wyrzuty sumienia pewnie by go zabiły (o ile takie coś jest w stanie zabić wampira :P )
ale to tylko taka moja hipoteza :P |
Ale na 5 zdjęciu dla Alby fajnie wygina się noga :D
W sumie trochę rozumiem Evera... Mając TAKĄ pracę może nie chce ryzykować życia dzieci :P Chociaż - jeśli kocha Gibona to powinien myśleć też o jego uczuciach... ;) Ciekawa jestem czy będzie kłótnia między nimi o te dzieciaki:P Jejku, ale podoba mi się ta fotka gdzie mała Lemon wchodzi do pokoju Alby gdy tamta śpi... Słodka ta mała <3 ;D |
I jak zwykle nie wiem co napisać. Po prostu cudo! Lemon jest śliczna. Biedny Gibon, biedaczek jak się dowie to się załamie :( No własnie! I czy będą mieć bachorka?
|
ooo, ale się porobiło... nie wydaje mi się żeby było to cukierkowo z tym "przygarnięciem" dzieciaków, na pewno coś będzie nie tak, to moja hipoteza! =D
Lemon <3 |
O kurcze, Kicaj normalnie rzadzisz! Takiego obrotu spraw sie nie spodziewalam ;d Alba cudowna jak zawsze, Lemon jest przeslooooodka <3 Takiej kruszyny dawno nie widzialam, a Gibon i Ever jak zwykle sie kloca, a teraz jeszcze TO.....nie moge sie doczekac ciagu dalszego, daj daj daj nam go :O!!!
|
wow, nie spodziewalam sie takiego...czegos :D Lemon jest przeboskośliczna, jejuuuu chcę ją u siebie. Świetne zdjęcia...
czekam na nastepny odcinek, który ma być jak najszybciej :(( |
Co do kolejnego odcinka - trochę to potrwa.
Zrezygnowałam z realizacji trzeciego sezonu, więc następny odcinek będzie ostatnim. Co za tym idzie, muszę wyjaśnić wszystkie wątki i jest to zadanie baaardzo mozolne. Ale dobra nasza - tekst tylko muszę poprawić i zrobić zdjęcia:) |
zawsze możesz podzielić ten ostatni odcinek na 2 części :P (tak wiesz, żeby niczego nie pominąć :P )
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:01. |