![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Nie zwykli gracze, tylko ludzie, którzy raczej znają się troszeczkę na grafice i nie tylko na niej. Bo tutaj też są takie rzeczy jak interakcje itp. Chociaż sama się dziwie. Oni zrobili tę grę, więc powinni móc wszystko tam pozmieniać. Odrobina starań wystarczy.
Co do kostuchy. Zawsze mi brakowało tego, że nie mogę nią być. Sama nie wiem, co miałoby z tego powstać. Z kimś zawsze tam Kosiarz telefonuje. Można by go potraktować jako pośrednika śmierci, shinigami albo coś w tym stylu. Co do pegazów etc. Racja. Zrobiliby z nich niewidoczne atrakcje. Po kija robić z tej gry jakieś wpadające w fantasty cuda, skoro są inne gry temu przeznaczone? Cóż... Pomarzyć można XD Simsy - wszystko w jednym. Gra, w której wszystko możliwe i każdy mógłby kreować swój realistyczny lub fantastyczny świat ;) |
Ja się chyba przenoszę z Allegro na Merlina. Znalazłam tam NZTŚ w znośnej cenie i do tego edycję limitowaną. Zazwyczaj nie kupuję edycji limitowanej, ale nie wiadomo jak to będzie z tymi zombiakami, może posiadanie małej, roślinnej katapulty będzie koniecznością :P
|
Anie, wystarczy tylko, że wyłączysz pełnie księżyca. >D
Ale wtedy simy nie będą mogły lunatykować. ; ( I czytałem, że ta dmuchawa nie będzie się obracać, tylko zombie do niej podejdą, dostaną kulką i pod ziemię. *.* |
Jakby to jakoś z sensem wyglądało, to mogę celowo je wabić i strzelać z roślinki... Albo nawet posadzić ich parę na cmentarzu... :P
|
http://forum.simy.pl/uploads/monthly...1343825038.jpg
Ekran ładowania :D |
Ekran dosyć ładny... Ciekawe jaka będzie muzyczka...
|
Ekran jest bardzo klimatyczny.
Powiem szczerze, że coraz bardziej nie mogę się doczekać! |
17 lipra w Warszawskiej siedzibie Electronic Arts odbyły się warsztaty z The Sims 3 Nie z Tego Świata.
więcej TUTAJ nie chciało mi się pisać całości, to dałem link do źródła. :> |
tak, ekran ładowania tego dodatku jest bardzo ładny taki klimatyczny ;) szkoda tylko że, fazy księżyca będą tylko w tej nowej okolicy co według mnie jest minusem tego dodatku no ale cóż trudno się mówi .
|
@up, jak tylko jednego ? Gdzie to przeczytałaś ? :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:55. |