![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
No właśnie, nie wymagajmy aż tyle :P Zapewne kąpiel będzie możliwa jedynie bardzo blisko plaży, gdzie widać dno, a potem - niewidzialna ściana ;)
|
no tak, ale 'daleki teren' musi byc zaśnieżony, kiedy w mieście spadnie śnieg, więc jakieś poprawki zapewne zostaną wprowadzone :P
|
To tylko drobne zmiany graficzne. Założę się, że tam nawet nie ma kolizji i Simy wpadałyby do nicości :P
|
nicość :O ee to trochę głupio, ale cóż :/ i tak kocham ten dodatek<3
|
Pamiętam, że zawsze mnie kręciło odnajdywanie w grach "nicości", czarna plama.... niczego... NFS 5 Porshe, Tomb Raider 2... ech to były gierki.
|
Dynia będzie chyba pierwszą rośliną, z której będzie można robić coś innego niż tylko jedzenie.
|
Cytat:
|
Biedna simka porwali jej chłopaka.
|
Obejrzałam dzisiaj drugą połowę czatu, całkiem fajne to CRP. Podobała mi się maszynka do solarium i ta połowiczna opalenizna. Sposób, w jaki chłopak wyciąga materac też jest bardzo ładnie zrobiony. Tor wrotkarski jest super, tak samo jak boisko do piłki. Ogólnie wszystko mi się podoba w tym dodatku. Tylko czekać do listopada... Część pytań i odpowiedzi wniosła jeszcze więcej. Nie będzie żadnych łodzi :( Co do pogody w lokacjach wakacyjnych, to nie zrozumiałam tego dokładnie. Angielski rozumiem całkiem dobrze, ale koleś zagmatwał odpowiedź na pytanie z czata, tak że "sensu zdania" nie rozumiem. Chyba w ogóle nic nie będzie w lokacjach wakacyjnych, pór roku na 100% nie, ale zmian atmosferycznych też chyba nie będzie. Nie jestem jednak tego pewna.
Pytanie z czata brzmiało: "Czy będzie pogoda w miastach wakacyjnych?" Odpowiedź: "Nie, nie będzie, z prostej przyczyny, przecież w Egipcie nie może padać śnieg. Ale pogoda będzie we wszystkich miastach z dodatków i Store." Tak niedokładnie pamiętam słowo w słowo ale mniej więcej taki był tego wydźwięk. Gdyby oni jakoś ściślej rozgraniczyli Zmienność Pór Roku od Zmian atmosferycznych, byłoby to łatwiej zrozumieć. |
Jak to nie będzie łodzi.
W takim razie w jaki sposób będzie można popłynąć na tą wyspę z latarnią? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:48. |