![]() |
Odp: Ryzykanci
Ten ukryty immunitet będzie w twoich postach, czy innych użytkowników? :P Dobry pomysł. :)
|
CW raczej nie może grzebać w postach innych, a nawet gdyby jakiś modek jej pomógł to uważam że to by było niemiłe wobec tej osoby :P
taka moja opinia xD |
Dobry pomysł z ukrytym immunitetem. Ale tego zadania po radzie chyba nie opłaca robić.
|
Teraz druga sprawa Do jutra, ewentualnie soboty proszę na moją skrzynkę odpowiedziec na te pytania: 1. Jak myślisz, kto wygra tę edycję? 2. Kto twoim zdaniem jest najlepszym graczem? 3. Kto twoim zdaniem jest najgorszym graczem? 4. Kto jest najmilszym uczestnikiem? 5. Jak sądzisz, kto odpadnie następny, jeśli nie zdobędzie Immunitetu? 6. Kogo z uczestników nie lubisz najbardziej? 7. Z kim widzisz się w finale? [podaj jedną osobę] 8. Kto najbardziej nie zasługuje na finał? 9. Kto według ciebie już dawno powinien odpaść? 10. Jak sądzisz, kto ma największy wpływ na grę? 11. Z kim mogłabyś się zaprzyjaźnić w prawdziwym życiu? 12. Kogo zabrałbyś na bezludną wyspę? 13. Kto twoim zdaniem kontroluje grę? 14. Kto tyko myśli, ze kontroluje grę? 15. Kto najlepiej radzi sobie w wyzwaniach? W odpowiedzi prosze wpisac tylko nick osoby [która pozostała w grze] Do wypełnienia samodzielnego :P Ubiję jak kilka osób będzie miało takie same odpowiedzi! Można wpisac siebie Ja podsumuję to wszystko, jeśli wszyscy dadzą w pierwszym pytaniu osobę X, wtedy X jest poprawną odpowiedzią i wszyscy którzy głosowali na X mają jeden punkt. Was to jednak nie powinno obchodzic, ja pokażę poprawne odpowiedzi i powiem kto ile zdobył punktów. WY po prostu odpowiedzcie :) Nawet w czasie konkursu nie mam uprawnień moda i nie grzebię w innych postach, Charionette załatwia sprawy techniczne :P |
MPS, tutaj się zgadzamy. :)
Ah, mam jeszcze jedno pytanie: czy gdy odkryjemy ten immunitet, trzeba go od razu wykorzystać? |
Ja odpowiem jutro. Jestem wypompowany xd
|
Cytat:
|
Cytat:
UI kryje się w moich postach i jest bardzo nieoczywisty xD do tego na forum ukryłam tez pierwszą wskazówkę :) |
Kiedy i o której będzie następne zadanie? :o
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:04. |