TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9622)

Vegeta 28.11.2007 16:01

Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ja raczej nie gram maxisowymi rodzinami więc nie wiele u nich zmieniam.Jedyna rodzinka w której sporo namieszałam to rodzina Papużka ;)
Pewnego razu do domu bezczelnie bez pukania różne simy zaczęły wbiegać mi do domu.Nie wiem czemu.Postanowiłam zaprzyjaźnić Nerwusa z jakąś rudą babką (która również wbiegła mi do domu) na nazwisko Podrużnik.Może ktoś kojaży?I zmienił nazwisko bo niedługo potem był ślub ;) . Mąż Cecyli pięć razy (tak jak miał w pragnieniach) został porwany przez kosmitów i teraz mają dwujkę dzieci bo wcześniej Cecylia urodziła ich dziecko. Nerwus został wilkołakiem i jego żonka też co im się nie podobało zato mężowi Cecyli(zapomniałam jego imienia :wacko: ) Strasznie się tym zainteresował. Więc kupiłam lekarstwo dla Nerwusa i jego żonki a męża Cecyli mam zamiar zmienić w wilkołaka ;)

Karooola :* 28.11.2007 16:32

Ja mało zmieniałam, ale wygląda to tak:

Dina i Nina: Dina wylądowała w łóżku z Mortimerem :) Następnie ofiarowała mu pierścionek zaręczynowy xD Mortimer z kolei zaprosił ją do siebie, no i mieszkają teraz razem z Aleksandrem (jeszcze żyją)
Nina mieszka sama. Ostro romansuje z Donem Lotario :)
R odzina Przyjemniaków: tutaj się działo! Marysia i Daniel są na emeryturze. Daniel wciąż romansuje z pokojówką, a Marysia nadal nic o tym nie wie! Nie gram jednak nimi od dawna, ponieważ za chwilę by umarli :( Siostrzyczki się nie nawidzą, są po studiach i obie mieszkają samotnie (nie mają żadnych chłopaków xD)
Rodzina Ćwir: o Mortimerze już mówiłam. Aleksander nadal jest grzeczny, choć jest już nastolatkiem. Za to Kasandry byście nie poznali! Zmieniła wygląd, jest teraz wredną lalunią (blondynką z ostrym makijażem) Myśli tylko o sobie. Rzuciła pracę, utrzymuje się z emerytury Mortimera. Zatrudniła sprzątaczkę, choć wie, że go na to nie stać. A taka była grzeczna... :(

Litka333 02.12.2007 09:27

Kaliente + Lotario. Nina wyszła za Dona i urodziło im sie dziecko Kornelia , a potem chłopiec (którego zapomiałam imienia) . Gdy córka stała sie dorosła wyszła za Damiana Biedaka i sie wyprowadzili.Ale Ninie znudziło się monotonne życie i pojechała na paracele publiczną i spotkała jakiegos facia.Rozkochałam ich BoolPropem i postaraj sie o dziecko . Po kilku dnaich urodziłsie Mateusz .Don nic nie podejrzewał i teraz opiekujo się nim.

Ćwir + Przyjemniaczek.Kasandra wyszła za Daniela iurodziły się bliżniaki.(Wcześniej Przyjemniaka ożeniłam z Langarek i też urodziły się bliżniaki .Od czego to zalezy ?)I teraz sa na wakacjach na wyspie Twikki.

kotopies 02.12.2007 19:36

Rodzina Ćwir: kasandra wzieła ślub z marzycielem po tym jak zdradzil ja don lotario
razem wychowoja syna ni pamientam jak mu tam ;)

za błędy w pisowni serdecznie przepraszam

Wisienka 09.12.2007 07:21

Ja ożeniłam Kasandrę z Błażejem Biedakiem mają jedno dziecko
Balbinę wprowadziłam do Mortimera
Gdy Aleksander stał się nastolatkiem wybrałam mu pragnienie romansowania i gdy stał się dorosłym zaczął kręcić z Niną i Diną(tak samo jak Don)
Don i Aleksander zrobili bliźniaczką dzieci i wyprowadziłam jednego do Werony a drugiego do Dziwnowa
Damian Biedak ożenił się z Andżeliką i mają bliźniaków Michała i Marcina(wiem że glupie imiona)Mieszkają u Przyjemiaków.Rodzice Andżeliki się rozwiedli gdy byli emerytami a Marysia zaraz potem umarła, a Daniel żałował po jej śmierci że się z nią rozstał i że ją zdradził z pokojówką która po rozwodzie go zostawiła
Lilianna wprowadziła sie do Szczepana Marzyciela na razie nie mają dzieci
:D

Tapczan_ 16.12.2007 18:48

Miłowo
Kaliente
Dina wyszła za Mortimera (beka była w nocy poślubnej) i jest w ciąży, Nina natomiast z Donem wyjechali do Werony i mają 2 dzieci
Ćwir
Kasandra wyszła za Marzyciela a Olek jest nastolatkiem
Przyjemniaczek
Rozwiedli się, młode wyjechały
Daniel ożenił się z Kasią i mają córeczkę Klaudie niemowle
Marysia jest z Mari Fine (po ślubie)
Biedak
Adam sie urodził Błażej umie wszystko a te najstarszy płacze za Angeliką

Dziwnowo
Dziwak
Pascal wyszedł za Nesrwusa i mają kosmitę, Waldemar w ciąży i ten ostatni zakochał się
Papużka
Nadal są razem
Zmrok
Ofelia wyszła za Jaśka i jest w ciąży a ta stara umarła ze starości
Kowal
Jadźka zaadoptowała Róże
Kowal
nic ciekawego ...

W Weronei nie gram ... :D

kisia0912 22.12.2007 15:06

Ja od nie dawna znów gram;) a więc i nie wiele zmieniłam;)
tylko Miłowo póki co;)
Marzyciel...
Dariusz zakochał się i ożenił się z moją simką Kasią....zemieszkali u niej w domu i mają córeczke Oliwie(podobna do taty;])jego syn został w starym domu i sam mieszka;)
Kaliente
Dina wyszła za mąż za Mortimera bo jest z nim w ciąży i się wyprowadzili,Nina szaleje obecnie łazi z każdym do łóżka ma romans z Donem,Danielem Przyjemniakiem,Marysią Biedak,Pokojówką i Listonoszem z tym,że ten ostatni przyłapał ją na zdradzie właśnie z pokojówką ale ona się tym nie przejeła teraz ma ochote na Dariusza Marzyciela;)póki co to wszystko;)

Liv 22.12.2007 15:43

Ja gram tylko w Dziwnowie.
Dziwak: Paskal zaadoptował dziewczynkę (Dorotka), Leszek ożenił się z Blanką Bateryjką i mają bliźniaki (Paweł i Tomek), Waldemar ożenił się z Cecylią Papużką i mają córkę Samantę
Papużka: Lucjan i Cecylia rozwiedli się, po czym uśmierciłam Lucjana
Jedynak: Lola zaadoptowała dziewczynkę (Ania), wyszła za mojego sima Mariusza i ma z nim synka (Denis); Celina wyszła za Adama Kokosza i mają dwie córki (Angelika i Sylwia); Ernestyna wyszła za Nerwusa i adoptowali dwójkę dzieci (Artur i Laura); Krystyna wyszła za Anastazego i mają córeczkę (Gosia)
Kamasz: gen. Bolesław jeszcze żyje. Damazy ożenił się z moją simką (Lena) i mają dwóch synów (Jarek i Michał); Rupert ożenił się z inną moją simką (Klara) i mają córeczkę Olivkę (imię dostała po mnie ;-)); Bartek ożenił się z Janką Kowal
Kowal: Technik Zapylacz zmarł. Jadźka jeszcze żyje i mieszka z córką i zięciem
Widmo: Oliwka zmarła. Ofelia wyszła za Jaśka Kowala, który niestety zmarł (chyba jakiś błąd w plikach, nawet SimPE nie pomogło), mają córeczkę Magdę
W Miłowie i Weronie wcale nie gram (niedawno je wykasowałam)

MacieK 27.12.2007 23:39

Ćwir:

Kasandra była zaręczona z Donem Lotario. Jednak w międzyczasie odkryła, że jej serce tak naprawdę bije gorąco dla Dariusza Marzyciela, romantycznego malarza ;) Kasandra, wzorowa niegdyś uczennica a dziś przyzwoita, choć ekscentryczna młoda kobieta pozwoliła sobie na szaleństwo i nocowała u Dariusza. Spędzili razem gorące chwile. Nadszedł jednak dzień ślubu z Donem. Nieszczery Lotario porzucił Kasandrę przed ołtarzem a ta załamana ale też szczęśliwa zadzwoniła do Dariusza, przegadali całą noc a nazajutrz już się do niego wprowadzała. Wzięli cichy ślub bo liczy się uczucie nie oprawa. Tata Mortimer dał Kasandrze 50000 $ na start i odremontowała z Dariuszem jego dom. Syn Darka, Szczepan poszedł na studia :D Kasandra zmieniła styl. Nosi piękne długie włosy, błękitne bluzki i kuse spódniczki ;) Teraz marzy o dzidziusiu.
Mortimer skorzystał z cateringu i nieudanego przyjęcia weselnego Kasandry i zaręczył się z Diną Kaliente. Dina wprowadziła się do rezydencji Ćwir i usprawniła ją (oczywiście za pieniądze Mortiego) zmywarki, utylizatory śmieci, malaksery, stylowe zegary, żyrandole, toaletka i pokaźna garderoba. Kazała wybudować podjazd i kupiła sobie czarną sportową rakietę, która jest tylko jej własnością. Samej Diny też nie poznacie ! :D Zniknęła ta kusząca seksbomba a pojawiła się zamiast niej młoda dama ze starannie upiętym wysokim blond kokiem, nosząca dużo biżuterii oraz szykowne i eleganckie futerka (Morti ma gest). Wkrótce odbył się ślub. Don Lotario obraził się na Dinę za to i przestał do niej czuć mięte. Aleksander wyrósł na nastolatka. Nosi się teraz na czarno jak jego siostra kiedyś. O dziwo ma świetny kontakt z macochą. Dina bardziej kocha pieniądze Mortimera ale jednak jest mu wierna i zadbała o dobry kontakt z jego dziećmi. Żyją całkiem szczęśliwie. Choć Mortimer częściej śpi na kanapie. Małżeństwo nie zostało jeszcze skonsumowane :P
Nina Kaliente pochowała urnę z prochami Marka Kawalera na miejscowym cmentarzu i planuje wraz z Donem Lotario nowy plan wzbogacenia się :D

Przyjemniak:

Daniel nie mógł dłużej żyć z zimną jak ryba Marysią i postanowił, że nie będzie grał na dwa fronty. Przyznał się, że ma kochankę i jest nią Kasia Langerek, ich pokojówka. Marysia była załamana ale czekało ja znacznie więcej bólu. To Daniel zerwał ich związek małżeński i Marysia wyprowadziła się do mniejszego mieszkania w kompleksie nowych apartamentowców koło wieży ciśnień Miłowo.
Kasia Langerek wprowadziła się do Daniela i wkrótce została nową panią Przyjemniak. Spodziewa się dziecka ale ciąża nie jest jeszcze widoczna.
Córki Daniela i Marysi przed burzliwymi zmianami w rodzinie zdążyły już wyjechać, usamodzielnić się i zdobywać wykształcenie wyższe na Uniwersytecie Simowym. Marysia Przyjemniak zaś nawiązała intymną relację z Leonem Nogą. Jest on jednak żonaty. :1smutny:

Próchno:

Honoriusz nie interesował się swoją żoną więc ta oszczędziła jak najwięcej pieniędzy i pojechała do Lazurowej Promenady. Tam kupiła wystrzałowe ciuszki, przedłużyła włosy, ufarbowała siwy kolor na blond no i zrobiła operację plastyczną (dzięki stołowi do chirurgii plastycznej, który zamieściłem w swoim salonie piękności Lazurek). Styl, lifting i nowy makijaż sprawiły, że Honoriusz nie może wyjść z podziwu i każdej nocy rozkoszuje się upojnymi chwilami ze swoją nową "Wenus z Miłowa" :laugh: Swoją drogą niezły z niego numer. Biedna pani Próchno musiała tyle zmienić by ratować swoje pożycie małżeńskie. :D

Tak wygląda ich wszystkich życie DZIŚ :)

sandusiaaa 27.12.2007 23:56

U mnie Dina Kalinete zaczęła pracować jako nauczycielka.Pokochała dzieci i postanowiła jakies adoptować.Zaadoptowała śliczną dziewczynke i kupiła sobie mały domek.Nina ożeniła sie z Donem,ale gdy przyłapała go na całowaniu sie ze sprzątaczką, zerwałą z nim i zamieszkała z Diną.Teraz szuka kogos innego.Dały sobie spokój z tym facetem i są szczesliwe.Nina otworzyla swoj mały sklepik koło domku i jakoś zarabia...Niedługo potem jednak przeprowadziły sie do innego miasteczka.Nie chciały juz widywać tych ludzi ktorzy i ch zranili...Tak to teraz u mnie wygląda.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57.