TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

kolkanki 08.04.2010 18:40

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał Bindi (Post 1232247)
Nie da się wskrzesić ducha z cmentarza a jedynie "ożywionego" w labolatorium po wykonaniu okazji. Duch wtedy dolącza do rodziny - można nim kierować i kazać zjeść ambrozję, wtedy staje się simem. Nigdzie nie ucieknie, chyba że w efekcie postępu historii może się wyprowadzić.

trele motele zrob ambrozje i postaw na ziemi na cmentarzu i jak jakis ducjh wezmnie to zobazcysz co sie stanie

Chloé 08.04.2010 20:59

O, to nie wiedzialam ;p wypróbuję przy najbliższej okazji.
A kontakty z tym duchem znikają gdy zje on ambrozję?

@down: ale co?

Kamis 08.04.2010 22:21

@up:
Nieprawda ;]

Mroczny Pan Skromności 09.04.2010 05:48

A trzeba ten nagrobek co wskrzeszam mieć w wyposażeniu żeby zadzwonił?
A jak zrobić ambrozję (wiem tylko że trzeba mieć 10 poziom gotowania)? Chodzi mi przede wszystkim o składniki

asiak155 09.04.2010 08:19

Z tego co wiem to trzeba ten nagrobek zanieść do laboratorium. Nigdy nie wskrzeszałam simów, bo nie lubię duchów.
Do ambrozji potrzebna jest ryba śmierci, która pływa w nocy na cmentarzu i owoc życia.

Searle 09.04.2010 09:05

Mi dość często pojawia się okazja wskrzeszenia sima i jeżeli się nie mylę, to w niedługim czasie po śmierci, któregoś z członków mojej simowej rodziny.

Kamis 09.04.2010 13:20

@UP:
A mi umarło hhohoho! Tyle simuff i ani razu nie zadzwonił :<.

Ex0ri0n 09.04.2010 13:30

Wszyscy mnie olewają :( Moje pytanie brzmiało
"Mam zwykłe simsy 3 i chce wiedzieć za co dostaje sie najwięcej pkt życiowych przy dobrze dobranych cechach (i jakich) "
Ale teraz mam inne czy daje coś "umiejętność" kolekcjonerstwo? Bo gdy sie wchodzi w "J" to tam jest motylek i pisze kolekcjonerstwo. Robi to coś poza sprawdzaniem kamieni motyli itd.?

Mroczny Pan Skromności 09.04.2010 13:38

ExOriOn Kolekcjonerstwo to nie umiejętność tylko coś w rodzaju hobby. Po prostu kolekcjonujesz dla zabawy.
asiak155 Nie o to mi chodzi! Pytałem, czy żeby pojawiła się okazja wskrzeszenia Sima, to trzeba mieć jego nagrobek w wyposażeniu
A gdzie znajdę ten owoc życia? Też na cmentarzu?

Kamis 09.04.2010 13:51

Cytat:

Napisał Ex0ri0n (Post 1232716)
Wszyscy mnie olewają :( Moje pytanie brzmiało
"Mam zwykłe simsy 3 i chce wiedzieć za co dostaje sie najwięcej pkt życiowych przy dobrze dobranych cechach (i jakich) "
Ale teraz mam inne czy daje coś "umiejętność" kolekcjonerstwo? Bo gdy sie wchodzi w "J" to tam jest motylek i pisze kolekcjonerstwo. Robi to coś poza sprawdzaniem kamieni motyli itd.?

Przepraszam was wszystkich ale nie mogę się powstrzymać...
NO *******E, wszyscy Ci mówią żebyś zrobił zioma z dobrymi cechami i zobaczył co daje najwięcej punktów!!! Nie wiesz, jakie to są dobre cechy? Współczuję...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:51.