![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Może łatwiej napisać co będzie... No wiec będą Simy, będzie fajny CAS, będą EMOCJE, będzie fajny tryb budowy, pominąwszy to czego w nim nie ma, czyli baseny, stawy, modelowanie terenu. Co tam jeszcze będzie... eghm... tatuaże będą, rakiety... nie wiem, to już chyba wszystko... A jeśli w dniu premiery się okaże, że jest tam coś super extra, to powinni zwolnić tych od reklamy... :P
|
Cytat:
Hmm... Brak cmentarzy... Brak duchów... Może i w tym przypadku oznacza to powrót do korzeni i nieumierających emerytów? :hihi: |
Ja jak na razie wstrzymuje się z zakupem czwórki - gra ma swoje plusy i minusy ( na dzień dzisiejszy ) i dopiero po licznych streamach, filmikach na youtube, informacjach po premierze zastanowie sie czy warto wydac tyle pieniędzy :) Są rzeczy w tej grze, które mnie oczarowały ( grafika i jakość mebli, domów, krajobrazów, wygląd simów, intensywność kolorów, dzieci szkolne, małe wymagania gry ), a także takie, które mi mówią " nie kupuj tego shitu!". Wszystko wyjdzie w praniu jak to mówią ;P
|
Cytat:
I w zasadzie wygląda tak samo. Tryb multi im nie wyszedł, więc go wywalili. Ta gra od początku była projektowana jako gra online i to miała być jej największa zaleta, największa innowacja w świecie simów. Gdy tego zabrakło, zostało niewiele. To, że nie będzie opiekunek do dzieci, majstrów, samochodów potwierdzono tutaj, ogrodników - tutaj, cmentarzy - tutaj. Co do zmywarek, to trudno powiedzieć. Szpitali raczej nie będzie, bo to królicza nora, a ich w ogóle ma nie być. |
Jak przeczytałem jak ktoś napisał brak zmywarek, to pomyślałem, że oni naprawdę zrobią wodny dodatek i będą tam prysznice, jacuzzi, baseny, zmywarki, wszystko co z wodą. No po prostu :censored:
|
A Ja już nie mogę się doczekać momentu, gdy zbuduję sobie w tej grze ogromny, trzypiętrowy dom i napakuję go meblami i dekoracjami, a później będę w nim grała ośmioosobową rodziną. I to wszystko bez wieszania się gry co 2 minuty (mam nadzieję) :D
Cytat:
Czytywałam tu na forum i na innych forach teksty, jak to ludzie kupujący TS4 są naiwni, zmanipulowani przez EA i bezmyślni. Formy wypowiedzi były różne, czasami bardziej bezpośrednie czasami mniej, ale jednak. W związku z powyższym oświadczam, że kupują grę The Sims 4 będąc w pełni władz umysłowych i kupuję ją bo po prostu mam na to ochotę. Już dawno chciałam to napisać ;P Nevada to nie jest bezpośrednio do Ciebie skierowane, posłużyłam się tylko Twoim tekstem, żeby nawiązać do tego zagadnienia :) |
Irbis ty chyba jesteś jedyna, która ma tu pozytywne myślenie w tym temacie. :) Wszyscy krytykują i krytykują to jest takie męczące..
|
Tenebris, dlaczego mówisz, że każdy tylko krytykuje? Ja napisałam naprawdę sporo dobrego o tej grze. Niestety można o niej powiedzieć też wiele złego i nie jest to tylko moje zdanie.
|
Piwusia - nie czytam wszystkich postów z 296 stron od początku, więc mogłam nie zauważyć, wybacz. Można powiedzieć wiele złego, nie zaprzeczę ale na pewno są jakieś dobre strony. Każdy zwraca uwagę na co innego: jeden na interakcje, drugi na grafikę..
|
Nie żeby coś, ale krytykowanie jednych może drażnić drugich tak samo jak ciągłe zachwalanie tych drugich może denerwować pierwszych :D
Dokładnie, każdy zwraca uwagę na co innego i podejmuje swoją decyzję. Chociaż obawiam się, że nie wszyscy wydają swoje zarobione na grę, pieniądze rodziców są jeszcze lepsze :P A to, że EA traktuje swoich graczy w porównaniu do kilku innych firm gorzej, czy ma złą renomę to jeszcze inna bajka. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:15. |