![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Czy simka może urodzić w domu? Bo jest napisane, że albo mam ją zabrać do szpitala albo zostać w domu (chyba). I ja zostałem w domu, jak przestała stękać to sama automatycznie pojechała do szpitala.
|
Może, tylko musisz jej skreślić polecenie "jedź do szpitala", czy jakoś*tak. Wtedy urodzi w domu, a wygląda to o wiele fajniej niż w szpitalu :)
|
Cytat:
Zaryzykowałam i moja Simka urodziła śliczną, uroczą dziewczynkę, a że ciąża przebiegła znakomicie, to mogłam jej wybrać cechy. Bałam się po prostu, ze dziecko będzie podobne do Gwidona :D:D |
To ja mam chyba inny gust, bo Gwidon podoba mi się z rysów twarzy o wiele bardziej, niż taki na przykład Mortimer ;)
|
Ja poszukuję sposobu (nie ważne czy mod, czy hack, czy kod) na edycję drzewa genealogicznego. Coś w rodzaju SimPe, albo insimenatora. Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś znał taki sposób.
|
co się dzieje mojej simce? czemu błyszczy?
http://img687.imageshack.us/img687/5536/simg.jpg http://img687.imageshack.us/img687/6323/sim2.jpg |
tak sie dzieje,jak wykupi sie nagrode piekny widok
|
Mnie te gwiazdki irytują, jest jakiś mod na wyłączenie ich? Moje Simki też błyszczą, a lubię tę nagrodę i nie chcę z niej rezygnować :/
|
@up: Poszukaj na modthesims, pewnie maja mody na to ;)
OK, zdradze tajemnice odmlodzenia. :D Wpisujesz kod TestingCheatsEnabled true a potem BuyDebug i mozesz kupic drzewko z owocami zycia i przy okazji omni-rosline (i wiele innych obiektów, ale do tego nie potrzebnych). Nawet bez umiejetnosci ogrodnictwa owoce urosna, bo drzewko jest kupione w formie dojrzalego. Potem karmisz omni-rosline owocami zycia a nastepnie, jak sie rozmnoza, to po prostu karmisz nimi sima! :) |
jak zrobić ślub Simów?
gdy moji simowie byli zaręczeni to nie było na telefonie "przyjęcie weselne" czy coś takiego tylko normalne, a kiedy zrobiłam to normalne, to niedało się dać zaproponuj małżeństwo czy coś. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:31. |