![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
czy jest jakiś kod na powiększenie rozmiarów parceli?
kupiłam sobie ładny dom, ale niestety parcela jest tak mała, że nie mam gdzie postawić miejsca parkingowego :p a dom zajmuje całość (z tyłu jest jeszcze ogródek). |
To chyba nie to, bo ten folder jest pusty,,
A wiesz może, jak to zrobić w TS2? |
Jak ustawić mebel, by stał pod innym kątem niż 45st?
Jest to pokazane tu: http://img149.imageshack.us/img149/7...s1105561th.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki bardzo :) |
Album ze zdjęciami
Witam.
W The Sims 3 gram od wczoraj i odnośnie samej gry mam nurtujące mnie pytanie - czy w tej grze jest w ogóle album na zdjęcia? Zawsze lubiłam robić zdjęcia moim Simom i tworzyć historię, czy jest jakaś możliwość, aby coś takiego się pojawiło? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
Yuuneki - nie ma takiej możliwości zrobienia albumu. Wiem, bo sama to uwielbiałam w dwójce. Co do obracania mebla z Alt'em... Jaaa! Ale super! Siostra sprawdziła teraz i to jest zajefajne! Roktechnika - dzięki za takie pytanie, Kamis - dzięki za odpowiedź.
To zrewolucjonizuje mój system budowania!! Buachachacha! |
rocktechnika, Arkia nie ma sprawy :D
A co do albumu to wiem, szkoda że nie ma :( Ale możecie wejść w .../Dokumenty/Electronic Arts/The Sims 3/Screenshots i sobie przejrzeć :) |
Dobrze, wkurzam się za przekręcanie mojego nicku, a sama to innym robię... Cóż, zaraz poprawię. A fotki można przejrzeć też przy wchodzeniu do simsów, wystarczy w tym menu wybrać opcję "Do wysłania" czy jakoś tak, i tam będą i filmy, i fotki.
|
glupie pytanie, ale nigdy tego nie robilam: sciagnelam gotowa simke, zainstalowalam przez launchera i pytanie: gdzie mam jej szukac w grze zeby nia grac?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:25. |