![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Super zdjecia. Przeczytalam,ze nie dlugo wrzuca tez zdjecia psow,chodz to zwierzaki na konsole to pewnie na pc bedzie to samo. Juz nie moge sie doczekac.
|
wydaje mi się, że to jest już kwestią czasu kiedy ujawnią wręcz wszystko o tym dodatku, tak samo jak w przypadku pokoleń :)
|
Mam nadzieje że nie wszystko:(
Bo ja lubię odkrywać nowości dodatkach Nie rozumiem wręcz EA Bo jak Wszystko ujawnią to spadnie zapał i mniej osób kupi gre |
Manika, nikt nie nakazuje Ci śledzić nowości. Możesz równie dobrze przestać czytać forum i przeglądać sieć w poszukiwaniu info na temat zwierzaków :).
|
Na pewno podobne rasy i wygląd tych konsolowych kotów będą na PC.
|
O Jezu! Te fotki kotów, to normalnie mega! Tylko szkoda, że znowu wszystko powiązane jest z konsolami... Odnoszę wrażenie, że wersja na PC będzie pozbawiona kilku fajnych pierdół w odróżnieniu od jej konsolowych kumpli.
|
A co do tego artworka to szkoda że nie ma nagrobków takich w TS3 bo te obecne są ładne, ale takie wyglądają jak nowe, ja lubię takie cmentarne stare tablice jakie były w pierwszych simach :D A moce karmy - dobrze że ich nie ma, dla mnie to jest głupi dodatek i niepotrzebny, wolałbym klasyczną magię, co prawda nie urealnia to gry, ale strasznie mi się podobało TS Agrakadabra ;)
I niech mi ktoś powie co to jest Nyan Cat? Znalazłem w google tylko lecącego kota z teńczą i licznikiem, ile wytrzymasz będąc na tej stronie, to to? O_O |
Cytat:
Tak, Nyan cat to to :D |
O, no! Takiej czystej magii, to mi w Simsach brakuje. Chociaż, jeśli ma to być na zasadzie Apartament Life, to ja dziękuję. Żądam prawdziwych zaklęć, a nie ich żałosnych imitacji na zasadzie Wyczaruj kolorowe motyle wokół Sima A! I wie ktoś z Was może, czy kot będzie mógł wyjadać rybki z akwarium, tak jak było to pokazane na którymś zwiastunie, czy był to tylko taki trik? :>
|
No, nie wiem, w końcu to tylko zwiastun, więc może się jeszcze okazać, że zjadanie rybek z akwarium to zwykła ściema.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:09. |