![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Na tym zwiastunie nawet nie pokazali jak on wyjada rybki, tylko pokazali kota, potem puste akwarium, potem zapłakaną właścicielkę i liżącego łapę kota (chyba łapę), samej animacji nie pokazali, więc nie byłbym pewien, że będzie to możliwe :)
|
W pierwszym zwiastunie widać za to jak kot przygląda się rybce w 'kuli męczarni dla zwierząt' :)
|
Hmm simki wyglądają podobnie jak zaczyna się palić kuchenka, lub kominek....
Pewnie ukryli ogień i zrobili taki trik, wątpię żeby koty zjadały rybki. To nie podobne do EA. |
oni do tego używają profesionalnych póz itp. I też nie sądze, że kot będzie mógł zjeść rybkę :) ale może EA czymś nas zaskoczy
|
Mam nadzieję, że nie będzie wyjadał, chociaż, co ja się przejmuję, i tak nie będę grała kotami.... Jak ja tych futrzaków nie cierpię! :P Mam na myśli koty, a nie "wszelkie zwierzęta futerkowe" ;) Kula to naprawdę męczarnia dla rybek... Mamy XXI wiek, a ludzie ciągle trzymają ryby w kulach... Masakra.
|
Ja także nie przepadam za kotami, ale bardzo mnie fascynują. na pewno na pierwszym miejscu u mnie będzie pies, ale dla kota też się w simsach znajdzie miejsce, jak juz mówiłem kot to będzie jedyne zwierze, które będzie samo wychodzić na ulice ww mojej grze, bo psa i konia nie wypuszcze z poza parceli bez sima :) To by było takie - nierealne, :)
JUZ SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ !!! |
Jak dla mnie koty są naprawdę dopracowane i to będą moje pierwsze zwierzaki w Simsach... Potem może im konia "dorobię".
Może to głupio zabrzmi, ale ciekawi mnie jak będzie wyglądało zwierzęce bara-bara. Że gdzie popadnie, czy tylko w budach. I czy małe szczenięta/kocięta będą spały same, czy z mamą. |
Byłoby super, gdyby spały z matką, ale raczej na to nie liczę :(
A ja zrobię na początek 2 psy 2 konie i 1 kota i mi wystarczy i oczywiście wiele tych akwariowo-klatkowych :P |
Też bardzo oczekuje tego dodatku, mam już tapetę na pulpicie ze zwierzakami, a jako znak w grze, mam zakupionego pluszaka jednorożca i pozytywkę z jednorożcem :P
|
A ja nie mogę doczekać się kotów :P
Chciałabym żeby zjadały rybki będzie bardziej realnie, choć nigdy nie widziałam żeby kot zjadał rybkę z akwarium. Tylko w kreskówkach. Gdy przyprowadziłam kota do mojego królika żeby zobaczyć czy będą się razem bawić królik zaczął warczeć na kota :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:51. |