TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Lubie 08.08.2014 21:06

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Nie ma tu żadnej spiny. Każdy wyraża swoje zdanie na temat gry w kulturalny sposób.
(bo za wyzwiska dostaje się warny, tak BTW)

TheBlackSheep 08.08.2014 21:21

Cytat:

Napisał tomzacz (Post 1827025)
Wtrące się do tej dyskusji, bo chcę powiedzieć coś ważnego. Nawet ten, co pisał ten artykuł pisał, że te braki to NIE musi być wada. To nie są wady gry, tylko pokazanie, czego nie będzie. Niektóre rzeczy, które były w poprzednich częściach, a nie będzie w TS4 wcale nie są takie fajne (królicze nory).

Ano nie musi. Dla jednego to nie są wady, a dla innego są. To jest indywidualna sprawa każdego, a nie czyjaś odgórna racja :)

Tenebris - ale chyba nie chodzi o to żeby wszyscy sobie przytakiwali. Nudno by wtedy było. Jeden powie że mu się X rzecz podoba, bo coś tam, a drugi odwrotnie, bo coś tam. Na tym polega dyskusja.

Irbis 08.08.2014 21:22

Mi głownie chodziło o to, że braki wypisane są nie do końca rzetelnie, bo nie wszystkie rzeczy wymienione pojawiały się w podstawach, lecz w dodatkach, a inne wciągnięte są na siłę. I nie piszę tego dlatego, że jestem zaślepiona czwórką. Wierzcie mi, że przyglądam się jej uważnie, ale pomimo braków i tak ją kupię. Nie jest mi szkoda pieniędzy, bo jak mi się nie spodoba, to ją sprzedam ;P

Kosia i jak to demo? Niby do wtorku już niedaleko, ale ... ;P

anie_1981 08.08.2014 21:22

Czy ktoś wie jak usunąć tatuaż w CAS?

FakeYourDeath 08.08.2014 21:25

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1827042)
Czy ktoś wie jak usunąć tatuaż w CAS?

klikasz na ciało sima, potem sylwetka, najeżdżasz na 2 opcje i krzyżyk

Lubie 08.08.2014 21:54

Jak dla mnie w CAS jedynym minusem jest zbyt ograniczenie w przeciąganiu. Niby jest ok, ale ruszysz kawałek i już czerwono, ruszysz minimetr w drugą stronę, znów czerwono.

anie_1981 08.08.2014 22:23

Muszę to napisać. To CAS, to mnie szczególnie nie powala... Spodziewałam się mega super rewolucji, a tymczasem zakres tego chwytania jest ograniczony, nie mogłam się doszukać możliwości zgarbienia\wyprostowania sylwetki. I jeszcze te filtry przy ubraniach, które się automatycznie ładują jak wybiera się cokolwiek innego niż ubranie codzienne. Może chcę, by miał kolo szorty jako ubranie wizytowe :P Ale skoro tak, to za każdym razem jak wchodzę w sekcję inną niż ubranie codzienne, to muszę na górze w okienku kliknąć X, żeby się wyłączył filtr rzeczy tylko dla danej sekcji ubioru.

Za to co mnie mile zaskoczyło, to skóra, nie jest taka plastelinowa jak się obawiałam. Fajna jest możliwość wyboru bluzek krótkich, długich itp. To się przydaje.

Nie znalazłam, czy raczej nie zdążyłam, bo DEMO się samo wyłączyło, stylów chodzenia, wyboru głosu, relacji między Simami itp.

TheBlackSheep 08.08.2014 22:28

A ja sobie poczekam do wtorku (nie będę ryzyować syfem na kompie). O ile w ogóle mi odpali :P

NaNiKo 08.08.2014 23:01

Dali demo wszystkim już? Bo ja mam, ale z tego co kojarzę mieli nie dawać do Gamesconu?

anie_1981 08.08.2014 23:05

Nie dali wszystkim.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:45.