![]() |
Może wypożyczyła by moje dwie siostry to by może odświrowała :wink:. Jakby miała ten komputer podzielić sobie to przez jakiś czas nie mogła by przy nim przebywać... zaczęło by się jej nudzić... i może by zauważyła wreszcie coś innego niż Sims :). Albo niech sobie wymieni kompa na jakiegoś złoma co się bezprzerwy rozlatuje :wink: to wtedy może straci cierpliwość...
Jakby co to ja się chętnie zamienię :D :D :D :D :D |
8) Szybko to ona kompa nie dostanie... :cry: Narazie musi przesiadywać u mnie :cry: POMOCY :!: :!: :!: :cry:
|
Ja mam koleżankę (już nie mam bo się pokłóciłyśmy) która ma lekkiego
świara na punkcie Simsów. Jak do mnie przychodziła to zaraz chciała grać w Simsy. Marudziła coś a potem szła do domu pod pretekstem że idzie się z psem pobawić, posprząteć itp. Ale jak włączałam te Simsy, to siedziała póki moja mama nas nie wygoniła. Niby miała iść o drugiej, a nigdzie nie wychodziła. Jak już nie grałyśmy to szła do domu. Pożyczałam jej Simsy zwykłe bo dodatki do jej kompa nie wchodzą. I tak rok było :P Teraz mam inną koleżankę starszą od niej ale w moim wieku. Ale jest strasz wkurzająca pyta się mnie czy jej Sim może podwozić innych Simów do pracy jak mówie że nie ma takiej możliwości to się pyta dlaczego :P Powiem jej że panowie z Maxsis tego nie wymyślili? Zapyta się co to Maxsis :P :roll: :P |
Moja kuzynka co roku przyjeżdża do mnie na wakacje i gdy ja grałam w simsy ona mówiła że ta gra jest nudna. Kiedyś pokazałam jej i wytłumaczyłam dokładnie na czym ta gra polega i teraz jest prawie nałogowcem tej gry.
|
Drogi pushu mam nadzieje że teraz co ja powiem nie wzbudzi w tobie złości ale jesteś administratorem :] napisałeś regulamin :] a sam łamiesz ten regulamin spójrz na swoje posty. Wiesz że ja cie lubie ale poprostu tak nie może być. Zastanów się i popraw te błędne posty :].
Pozdrowienia bubu i garfield ;) |
Simsy?? hmm tak moja 2 gra jaką miałem:). Nałogowcem byłem przez jakies 2 miechy potem sie simsy zdu...zepsuły i nie chciało mi się z nimi robić. Mineło półtora roku. 2 tyg temu zainstalowałem sismy znów. I znów jestem nałogowcem.......z domu wychodze tylko na melanże:). Ale na razie sie nie lecze z nałogu:P. Zaczne 1 września bo inaczej znowu będe miał problemy z przejściem klasy:P.
P.O.Z.D.R.O |
Pamiętam, jak miałem 8 lat to miałem kolegę, który był (i jest, na szczęście już lżej) nałogowcem totalnym. Nawet od najgłupszej gry nie dało się go odciągnąć - matka przychodziła, pies wył, dzidzia (ten kolega) płakała, chąc przejść jeszcze 20 metrów :) w Jazzie Jackrabbicie 2 :) Jak już przeszedł to musiał dokończyć poziom :) W końcu matka musiała go lać, a ja musiałem wycierać podłogę :)
A pierwszą grą, w jaką grałem, były mangowe wyścigi :) |
Simsy .... Grałam już w nie u kolegi bo nie miałam jeszcze swojego kompa... Ale przecież wiadomo że twórcom tej gry chodziło o to aby dziecie (i nie tylko ;)) chciały lub lubiły grać w simsy aby ta gra ich przyciagała choćby tym że jest inna od niektórych gier..Nie wiem ale ja gram w simsy z gdzies 2-3 godzinki bo później mnie mama i siora zganiaja =__=
|
U mnie to sie zaczęło od reklamy w clicku (drugi numer) :) Póxniej znowu go kupiłem, zobaczyłem jak te simsy wyglądają na mini screenach i chciałem je mieć :D Jak byłem u kogoś kto je miał mogłem grać godzinami (całe szczęścia taka sytuacja miała miejsce tylko 2 razy). W końcu porzyczyłem od kogoś simsy i zostałem nałogowcem. No i tak jak prawie wszyscy mam takie cykle - gram,nie gram (pare dni temu zakończył mi się ten cykl grania :P).
|
Simy wypatrzyla moja sistra.. ja sobie zalatwilem diablo ona simy.... diablo nie dzialalo bo byl crack pizdniety.... zobaczylem smisy.... pizdlem diablo :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:53. |