TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pojadą...ale niegdy nie dotrą do celu. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11211)

Liar 02.12.2004 15:39

Cytat:

Napisał ashley_olsen
mi sie za to pol godziny miasto wlancza. PS> w kotrym miescie i sklepie są ubrania do kupienia?

Nie wiem cy ci juz odpowiedzieli czy nie ale wiem ze w Milowie w butiku jak sama nazwa wskazuje. Takie cos najbrzydsze... :P

=>kl@udiaa<= 02.12.2004 15:50

Tak, wszytskie parcele są dostępne w trybie budowania.
Zawsze gram w Miłowie, ale dzisiaj weszłam do Dziwnowa, żeby sprawdzić czy tak też tak jest. Ale NIE! Technik Zapylacz #9 swobodnie dotarł na publiczny basen! :O A więc, tylko w Miłowie nie wczytują mi się parcele :(

Artusek 02.12.2004 21:52

moze popros kogos zeby ci przeslal milowo mailem?
katalog "neighborhood 001" przesylac po pare pliczków rar'owych i wsio:cool:.

MarekS 02.12.2004 23:07

Przesyłanie całego Miłowa mija się z celem, bo jeżeli =>kl@udiaa<= chce grać tymi rodzinkami to i tak będzie musiała przekopiować wszystko.
Żeby już wszystko było jasne, to sprawdź czy nie możesz jeździć tylko do jednej parceli publicznej czy do wszystkich. Niewykluczone że jest ona w jakiś sposób zrypana, tj. przepraszam - uszkodzona i może wystarczy ją podmienić. Jeżeli jakieś parcele okażą się sprawne - tzn możesz tam pojechać - to trzeba będzie podmienić konkretne parcele publiczne.
Nic mądrzejszego na razie nie przychodzi mi do głowy. :\

=>kl@udiaa<= 03.12.2004 17:35

Wpadłam już wcześniej na taki pomysł, ale też zawiódł-niestety :( Naprawde nie wiem co można jeszcze zrobić. Zostaje mi chyba wyinstalowanie i powtórne zainstalowanie :\

Liar 03.12.2004 19:19

Cytat:

Napisał =>kl@udiaa<=
Zostaje mi chyba wyinstalowanie i powtórne zainstalowanie :\

Witaj w klubie... :/ Eh ja dzisiaj tez musialam odinstalowac i na nowo bo mi ise wieszalo... Okropne to... :|

MarekS 03.12.2004 19:30

Cytat:

Napisał =>kl@udiaa<=
Wpadłam już wcześniej na taki pomysł, ale też zawiódł-niestety :( Naprawde nie wiem co można jeszcze zrobić. Zostaje mi chyba wyinstalowanie i powtórne zainstalowanie :\

Ale nie możesz pojechać tylko do tej jednej parceli czy do wszystkich? Jeżeli nie działają tylko niektóre to można je zlokalizować. :)

=>kl@udiaa<= 04.12.2004 13:07

Już wcześniej pisałam, że nie mogę pojechać do żadnej parceli publicznej w Miłowie, za to sprawdzałam w Dziwnowie i tam jest OK. Simy docierają do miasta bez problemu. Nie byłam w Weronie ale tam pewnie też wszytsko dobrze (tymi dwiema okolicami w ogóle nie gram).

MarekS 04.12.2004 15:10

Cytat:

Napisał =>kl@udiaa<=
Już wcześniej pisałam, że nie mogę pojechać do żadnej parceli publicznej w Miłowie, za to sprawdzałam w Dziwnowie i tam jest OK. Simy docierają do miasta bez problemu. Nie byłam w Weronie ale tam pewnie też wszytsko dobrze (tymi dwiema okolicami w ogóle nie gram).

Zlokalizuję te pliki, sprawdzę co się modyfikuję i przęślę Ci je. Nie wiem, czy zdążę dzisiaj o jakiejś przyzwoitej porze, ale jutro rano powinno być gotowe. Dam znać na PW.

=>kl@udiaa<= 04.12.2004 18:32

Dziękuję MarekS! :flowers: Byłabym bardzo wdzięczna.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18.