![]() |
Cytat:
|
Tak, wszytskie parcele są dostępne w trybie budowania.
Zawsze gram w Miłowie, ale dzisiaj weszłam do Dziwnowa, żeby sprawdzić czy tak też tak jest. Ale NIE! Technik Zapylacz #9 swobodnie dotarł na publiczny basen! :O A więc, tylko w Miłowie nie wczytują mi się parcele :( |
moze popros kogos zeby ci przeslal milowo mailem?
katalog "neighborhood 001" przesylac po pare pliczków rar'owych i wsio:cool:. |
Przesyłanie całego Miłowa mija się z celem, bo jeżeli =>kl@udiaa<= chce grać tymi rodzinkami to i tak będzie musiała przekopiować wszystko.
Żeby już wszystko było jasne, to sprawdź czy nie możesz jeździć tylko do jednej parceli publicznej czy do wszystkich. Niewykluczone że jest ona w jakiś sposób zrypana, tj. przepraszam - uszkodzona i może wystarczy ją podmienić. Jeżeli jakieś parcele okażą się sprawne - tzn możesz tam pojechać - to trzeba będzie podmienić konkretne parcele publiczne. Nic mądrzejszego na razie nie przychodzi mi do głowy. :\ |
Wpadłam już wcześniej na taki pomysł, ale też zawiódł-niestety :( Naprawde nie wiem co można jeszcze zrobić. Zostaje mi chyba wyinstalowanie i powtórne zainstalowanie :\
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już wcześniej pisałam, że nie mogę pojechać do żadnej parceli publicznej w Miłowie, za to sprawdzałam w Dziwnowie i tam jest OK. Simy docierają do miasta bez problemu. Nie byłam w Weronie ale tam pewnie też wszytsko dobrze (tymi dwiema okolicami w ogóle nie gram).
|
Cytat:
|
Dziękuję MarekS! :flowers: Byłabym bardzo wdzięczna.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18. |