TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Mój sim nie umie gotować... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11345)

Wampirencja 07.12.2004 19:26

EKHM, pomysł dobry ale... Mój sim jest bezrobotny ^_^"

Primek111 07.12.2004 20:46

Mi się takie coś nigdy nie zdażyło...

.....i mam nadzieje, że nie zdażyxP Wiem, że może to zabrzmiec wrednie ale tak nie jest poprostu ja myślę że jeżeli tylko ten sim nie umie gotować to trzeba to przeboleć i dac mu umrzeć i najlepiej zrobić potomstywo:p, jeżeli oni tez nie będą

mogli gotować to przekęta rodzinka:p

Sam nie wiem. Spróbuj.

Shèène 08.12.2004 19:23

Cytat:

Napisał Wampirencja
EKHM, pomysł dobry ale... Mój sim jest bezrobotny ^_^"

A ile razy zdażyło mu się przypalić jedzenie?

-tamatha- 08.12.2004 19:38

Nie wiem kto miał gorzej ty czy ja (w zasadzie to ty ciągle masz). Też zakłożyłam kiedyś temat o jedzeniu tylko, że ja miałam w menu te wszystkie potrawy, ale moja simka wyciągała tacę, a ta znikała jej z ręki (Mogłam jedynie przygotować te potrawy, które ty wymieniłaś XD) ;( niestety nikt nie potrafił powiedzieć co to znaczy. Ale raz wyprowadziłam się z domu i wszystko wróciło do normy :D

Wampirencja 08.12.2004 20:15

Cytat:

A ile razy zdażyło mu się przypalić jedzenie?
Ani razu. Wszystko mu siepięknie udawało.

sweet-andzia 22.08.2005 16:10

Hmmm...Dziwne...Może nie ma nic w lodówce ? Kilkinij na lodówkę, a potem na Sprawdz zapasy żywności, czy coś :] Albo poprostu nie ma kuchenki, albo miksera albo poprosu wolnego blatu :] Chociaż niee... Jak da się zrobić płatki i sałatkę, to blat musi być...Hmmm...Kup kuchenkę :] A jak masz, to już nie wiem cio może być nie tak :P

sweet-andzia 22.08.2005 16:17

Mam jeszcze jeden pomysł : A może poprostu nie ma kasy na coś innego :D

Lapis_Lasuli 22.08.2005 19:48

Cytat:

Napisał sweet-andzia
Hmmm...Dziwne...Może nie ma nic w lodówce ? Kilkinij na lodówkę, a potem na Sprawdz zapasy żywności, czy coś :] Albo poprostu nie ma kuchenki, albo miksera albo poprosu wolnego blatu :] Chociaż niee... Jak da się zrobić płatki i sałatkę, to blat musi być...Hmmm...Kup kuchenkę :] A jak masz, to już nie wiem cio może być nie tak :P

O ludzie.
Po co odświeżasz ten temat? To było w grudniu zeszłego roku... Poza tym, widać, że przeczytałaś tylko pierwszy post a nie cały temat... ze sto razy pisała, że ma blat, kuchenkę, pełną lodówke i max umiejętności. I jest coś takiego jak opcja "edytuj", wtedy nie piszesz posta pod postem.
Opanujta się, nawet wolę nie wiedzieć skąd wygrzebałaś ten temat. Ostatnia strona? :wacko:

trawka 25.08.2005 10:34

hmm... a masz duzą czy małą lodówkę?? miałam taki sam problem, bo kupiłam najtańszą lodówkę (w dodatku NS) i też mój sim mógł tak mało gotować, ale kupiłam większą lodówkę i wszystko było si :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:57.