![]() |
Odp: Poradnik młodego fotografa, czyli jak robić dobre zdjęcia
Przyda się, jasne ; )
Nie wpadłabym na taki poradnik :) Dobra robota |
Według mnie to trochę nie pożyteczne niom, ale komuś się przyda pewnie :P
|
Cytat:
|
W sumie to napiszę to tu, żeby nie zakładać nowego tematu.
Więc jak brzmi, wspomniany w poradniku, kod na brak kryształków? Nie brak dymków, tylko kryształków (na dymki jest łatwo znalezc w sieci). No, ale te kryształki? Coś nie mogę tego znaleźć w wyszukiwarce...albo strony mi nie działają... |
Skoro trudno go w sieci znaleźć, to zapewne takowy nie istnieje.
W Sims1 po włączeniu move_objects on można było kryształek usunąć, spróbuj ;) A jak nie to zawsze można przełączyć przecież na innego sima, który akurat nie będzie ukazywany na obrazku :| (Zawsze możesz zrobić nowego sima po to) |
No i jak zwykle szukana rzesz jest koło twojego nosa a ty jej nie widzisz...
Plumbbobtoggle on/off - to kod na brak kryształków, oczywiście znaleziony tu na forum... |
To może jeszcze jedna, mała, malutka rada. Znalazłam kiedyś pewien bardzo przydatny mod na MTS2 - powoduje on, że z ust Simów nie wydobywa się to charakterystyczne "Zzzz". Myślę, że przyda się to, kiedy w FS miałby się pojawić jakiś trup, chociaż pewnie już parę osób z tego korzysta. Dla tych, którzy jeszcze nie korzystają podaję link: http://sumomo.modthesims2.com/showthread.php?t=227410
Oczywiście chyba nie muszę mówić, że trzeba się zalogować... EDIT: Proponuję, by - jeśli ktoś wie, gdzie ściągnąć tego rodzaju hacki/mody - napisał w tym temacie. Innym (w tym również mnie :D), na pweno przyda sie taka wiedza :) Taki mój poSTUlat :D |
super ten poradnik
|
a co zrobić, żeby te zdjęcia byly większe?? ja za każde jedno zdjęcie w folderze mam dwa: jedno Screenshot a drugie Snapshot i oba małe i niewyraźne;/ i jeszcze jak dodać zdjęcia do posta? bo nie wiem może mi się coś podziało z forum albo taka tępa jestem:D ale nie mogę dodać buźki zmienić koloru i dodać rysunku ani nic takiego... po prostu mam obrazek ale jak klikam to sie nic nie dzieje...pomóżcie!!:)
|
A jak się kilka C w simach i otwieram je w tym storeling (czy jakoś tak), a one są małe i nie wyraźne !
co zrobić ? Czy wy używacie print screen ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:01. |