![]() |
Hej !!!! To wszystko nieprawda ,że jak facet chce barabara to się urodzi chłopiec i na odwrót !!!! Mój experyment wyklucza to !!!! Płeć dziecka jest losowo wybierana tuż przed urodzeniem !!!!! Co do bliźniaków to niewiem , tylko 2 razy mi się urodziły, ale też są chyba wybierane losowo. Wypróbujcie mojej metody to naprawde działa !@!@!
PS. Moją metodą można też zmieniać wygląd dziecka tj. Gdy matka jest murzynką a ojciec białym to na początku urodziła mi się biała dziewczynka. Gdy załdowałem grę od nowa urodził się czarny chłopiec. :O |
Tak Cludii ma rację, też to próbowałem z pięc razy (i koleś ma piec córek :/ ). Może to cos zależy od znaka zodiaku? Mnie krew zalewa jak tam gdzie chce mieć chłopca to się rodzą same dziewczynki, a jak dziewczynke chce tam to nanic w świecie nie rodzi się dziewcznka tylko chłopiec.
|
[A ja znam taki trick:
Jeśli w czasie narodzin dziecka klikniesz dwa razy enter to urodzą się bliźniaki, mi się tak udało!! |
Mojej koleżance urodziły się bliżniaki kiedy rodzice mieli inny kolor skóry. Na trzy próby udały się dwie.
|
to jest trochę...na ślepo z tymi bliżniakami....próbowałam na wszystkie sposoby u mojej koleżanki i każda ;( próba się skończyła z niepowodzeniem....
|
Słuchajcie...
Chwila zagrania muzyczki, to chwila losu dziecka/bliźniaków. Mimo, że niektórzy gadają, że jakieś, ciasteczka, spaghetti czy tam łosoś pomaga, to to jedna wielka bzdura. W SimPE, simy w ciąży mają w Sim Description dodatkową linijkę textu (jak to dokładnie sprawdzę, to napiszę szczegółowo), z dodatkowmy cyframi u bliźniaków i brakiem tych cyfer u jedynaka. Zmieniając je, możemy stworzyć drugie dziecko w łonie. Najlepsze jest to, że wy wiecie swoje i to wam starczy. Pewnie mnie nie posłuchacie... Ale ja wam dobrze mówię. ;) |
Ja miałam już 3 razy bliźniaków.... I powiem wam szczerze, że już nie chce... Za dużo roboty z dziećmi. Raz nawet facet urodził bliźniaczki kosmitki jak go ufo porwało :P. I według mnie nie ma żadnego przepisu na bliźniaki..
|
Bliźniaki są spox ,ale bez opieqnki ani rusz :P Ja kiedyś w jednej rodzinie miałem 7 dzieci w tym jedne bliźniaki (więc to też wyklucza że bliźniaki rodzą się tylko gdy rodzice mają całe życie złotą aspiracje ) Mam program SimPE ,ale nie wiem jak go obslugiwać ,więc korzystam z TS2 enhancer ( mam cracka :P ) Tavion czy możesz napisać jaki plik trzeba załadować w SimPe i jak dodać tą linijkę ??
|
Prawde mówiąc wolałabym iec teraz dziewczynkę bo juz amm dwóch chłopców :) A co do blixnaków. Da sie bez opiekunki wytrzyamać :)
|
Nio, ja nigdy już opiekunki nie zatrudniam. :) No tylk oteraz jak dzieciaki chodza do podstawówki a ja mam pracę na wysokim szczebelku, więc muszę się zająć pracą. ;) I jednak sę zgodze z 'Tavion', że to jest 100% los, i 'przepis na dziecko' nie istnieje. :)
A wracając - Kto chciałby kształtować płeć w SimPE, bo ja nie. :\ Wolę na los liczyć. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:28. |