![]() |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha:
Wyborne! Doskonałe! PS. Patrzcie ludzie i nigdy nie bierzcie się za wsadzanie simów pod kołdre bo to ciężka praca ;) |
Heheeheeee.....dobre.....
Tak się biedni maksisowcy namęczyli by simy pod kołdrę upchnąć a wy co??:P Też raz próbowałam przestawiać.Się nie dało.Dzięki ci Fizlly za tego screena. Pytanie na prv do Fizzly'ego.Czy twój nick się wziął z nazwy rollercoastera z rollercoaster tycoon??Czy tak po prostu?? |
Padfoot, wiem, ale czy ten-tago nie robi się przypadkiem NAGO? No, chyba, że Simy jeszcze zdążą się szybko ubrać w tą bieliznę. W TS1 był pewien atut: było widać, że Simy nic na sobie nie miały, bo była cenzura.
|
Buhehehehehe dobre :) Awyciągaliscie w TS 1 simów z bójki jakby ktos go za reke ciagnął w góre :)
|
Nigdy się u mnie nie bili!
|
WoW! (WoW to mój nowy sposób wyrażania myśli ;) )
Wyglądają jakby się w mikrofalówce poprzekręcali :\ Biedne simy Ale ciekawy eksperyment. Robuiłam coś takiego w jedynce, ale ponieważ niezbyt ciekawie to wyszło w dwójce już nie próbowałam. A spróbujcie wyciągnąć z jakuzzi to chyba lepiej wygląda :D PS gdy cytujecie kogoś to nie cytujcie ze zdjęciem! :angry: |
Cytat:
BNo włąsnie. W jacuzzi o matko ale zabwa :D Musze sprubowac:D\ Fizzly a moze kolejny eksperyment ???:D |
Jestem w szoku... :| :O To wygląda poprostu strasznie... nienaturalnie :P
btw - jestem za kolejnym eksperymentem! :D |
Jak ja wyciągnęłam swoich simów z łóżka to ich nie było, tylko obrączki ślubne wirowały. Ps. Nieżle Fizzly, czekam na kolejne 'eksperymenty'
|
:D Same pozytywy. Jutro kolejny 'ekspermynt', tak... to lubię. :D
Zrobię z tym Jacuzzi. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:43. |