![]() |
Hmmm...może twoja simka zwariowała?..A co ona potrafi podać?Był u mnie dyrektor szkoły był podany homar i w ogóle ale gdy zobaczył jak moja 15 letnia simka sie wygłupia .Czyli żuciła w niego homarem on powiedział''Zabieram cie za pare dni do więzienia dla młodych simów'' I wtedy zaszokowało mnie pojawiło się okienko że potrafi mówić i powiedziała wtedy ''Wynośsie z mojego domu!'' i zamkneła sie w pokoju i drzwi do jej sypialni nie mogą sie otworzyć dziwne no nie?
|
dziwne ? to jest bardzo diwne ... moji simowie nie mogą zrobic homara ... itp. Ale dlaczego wszystkim się dzieją rózne dziwne rzeczy tylko nie mi ?? :(
|
Przed 20 minutami grałam wtą rodzine i najlepiej przyszli dziadkowie i pukali ,pukali do tych drzwi na górze do Irmy(czyli do mojej simki)I usłysszeli coś takiego Cmok,Cmok .
A tu Irma całowała sie ze swoim chłopakiem na kanapie i nagle powiedziała''Co wy tu robicie'' i potem mama poiedziała jej żeby sie zachowywała .A ona potem uciekła przez oknoi spotkała sie ze swoim chłopakiem i wzieli cichy ślub .Mieliście coś takiego bo ja pierwszy raz :O |
a może by tak zamknąć ten temat, bo tu niezłe science-fiction wychodzi... simy rzucają talerzami, mówią okienkami, słyszą co się dzieje za drzwiami. ciekawe teraz kto to podchwyci i uzna za prawdę objawioną.
edit: Agata - żeby zrobić homara trzeba mieć 10 punktów gotowania... i się nie martw, że nie masz jakichś cudów w grze, bo to normalne, w odróżnieniu od zwidów niektórych ludzi, a właściwie jednej osoby. |
U mnie poszło gladko za pierwszym razem! Zaprosilam dyrka, troche z nim pogadalam, potem simka przyrzadzila homara ;), zjadl , oprowadzilam go po domu uznal ze to dobre środowisko dla dziecka i......przyjął małą do szkoły prywatnej!!!! :) W koncowej punktacji miałam 91/90.
Pozdrawiam :) |
Cytat:
Nerosko, czy ty już nie zabardzo nie wymyślasz? |
Nie ! Nie! Neroska mnie już dołuje. Kto na tym forum tak wymyślał. To proponuje abyś nagrała filmik jak twoja simka mówi ludzkim głosem. Już czekam....
|
Cytat:
A co do tematu. Ile dostaliście za Homara punktów ??? |
Ja przeważnie mam 120- 130 punktow, i zawsze są przujęci.......
|
Ni ma Dyrka
Ja raz zaprosilam dyrka ,Powiedzial ze bedzie na 18:00 ale nie przyszedł :( ;(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:48. |