![]() |
ja kupuje i psa i kota ale wole kota bo jest spokojniejszy. chociaz sama mam sznaucera :D
|
Ja zawsze kupowałam Kota... są ładniejsze od psów...
|
Pieseczek czy koteczek?
Ja kupuje pieseczka najczęsciej! Labradora! I nadaję mu imię Neti- tak jak mój pies (też labrador :D )
A jak kotka to rzadziej ale jednak czasami się bardzij przydaje i jest mniej kłopotliwy- przegania króliki :D i nie pije wody z kibla... :D Ale i tak kot to nie pies- pies jest najlepszym i najbardziej towarzyskim przyjacielem człowieka Ciekawe tylko czy coś zdoła przegonić nieświszczuki (czytaj pieski preriowe)... P.S. Szkoda tylko że nie ma koni... :D może one przegoniłyby nieświszczuki |
Cytat:
|
Ja wole koty!
Cytat:
|
Stanowczo uważam że piesek...... bo kociak troche dużo roboty robi:D
KOtek też fajny ....ale wole pieski! |
O wiele fajniejszy jeste piesek...
*jest największym przyjacielem człowieka *jest mądry... *...i uroczy *zawsze potrafi zrozumieć * zawsze potrafi pocieszyć *ma dobre serce .... A NaJlEpSzYm PsIuNiEm Na TeJ PlaNeCiE JeSt RIKO ------ Jest moim najlepszym przyjacielem... na zawsze.... A tak nawiasem mówiąc :: Króliki też są The Best a szczególnie jeden :: KuBuŚ |
Ja mam psa w domu, o imieniu Luna i wcale z tego powodu nie twierdze że psy sa lepsze. Lubie i kociak i pieski :)
|
Ps. Luna jest rasy Owczarek Niemiecki :)
|
Ja zawsze wolałam pieski i kupywałam tylko psiaki.... za bardzo nie przepadam za kotkami ale każdy lubi co inengo najczęściej kupywałam psy( owczarka niemieckigo i labradorka) :P :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:19. |