![]() |
ja lubie grać dorosłymi, dlatego bo:
najwięcej mozliwości najwięcej możliwości najwięcej możliwości ładnie wyglądają :D |
CZy ładnie wyglądają z tmy bym sei nei zgodził to od ciebie zależy czy ładnie czy nie :)
|
Cytat:
|
Naturalnie, że Dorosły. A o to powody czemu:
-zarabia dobrą kase w pracy (nie jak nastolatek lub emert :/) -może produkowac dzieci^^ -ma więcej obcji -i wogóle najlepiej się nim gra. |
Ja bym chciał zaznaczyć i nastolatka i dorosłego. Wybrałem jednak nastolatka. Ma trudno się nim gra. Pasowało by się pierwszy raz pocałować, mieć pierwszą sympatię itd. :P Ale dorosły zarabia więcej forsy i ma więcej opcji :P
|
Bobas.. :) Zawsze lubie się nimi opiekować i często zatrzymuje czas kodem aging off :D
|
Cytat:
|
:p
Lubie doroslego, ale najleppiej gra mi sie nastolatkami i bobasami ale tymi co mozna stworzyc w panelu sterowania. :P :P :P
|
Stawiam na bobasa :D Wszystko co tylko potrafi zrobić jest takie kochane, no może oprócz chlapania wodą w kibelku, to już mnie denerwuje ;) Poza tym czy stworzony prze mnie, czy wygenerowany komputerowo wyglada tak samo słodko :P Za bobasem ewentualnie mogę obstawić dorosłego, z powodów które wymieniliście wyżej.
|
ja lubię grać nastolatkami i małymi dziećmi, bo są takie słodziutkie, :) a nastolatki mogą sie wymykac z domu itp. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38. |